Keresés a honlapon (a keresés elindítása után átirányítjuk Önt a keresési eredmények oldalára)

LES CHOSES DE VIE - AZ ÉLET DOLGAI

A svájci Wallis kantonban található Monthey városában utánajárhatunk az „élet dolgainak”. A BioArk belsejében ezért minden folyamatos mozgásban van. „A jelszó a „megváltoztatható” – az építészetben is. Ennek kell tükröződnie az egész koncepcióban, és ennek ellenére egy egységes képet kell kapnunk anélkül, hogy az egyes szinteket kifelé feláldoznánk”, magyarázta Robyr és Fracheboud a technológiai park építésére vonatkozó alapötletüket. „A három különböző, egymáshoz illő szürke és barnásszürke árnyalatú, kiváló minőségű, kétrétegű beégetett lakkozással ellátott PREFA kompozit lemezek által dinamikusan továbbfejleszti az épületperspektíva a belsőépítészeti koncepciót, mégis szimmetrikus egységet alkot kifelé”.  

ÉPÍTÉSZ ÉS TERVEZŐ LOSINGER MARAZZI SA
KIVITELEZŐ ROCPAN SA
HELY MONTHEY

ALKALMAZOTT TERMÉKEK

A termék a jelenlegi képen nem látható.
PREFA FOTÓSZERVIZ

AZ ÖN HÁZÁNAK PREFA ELŐNÉZETE

Egy fotómontázs segítségével megmutatjuk, milyen szépen néz ki a háza egy PREFA tetővel vagy egy PREFA homlokzattal.

A FOTÓSZERVIZHEZ
Tájékoztató anyag

INGYENES PROSPEKTUSOK RENDELÉSE

Itt megrendelheti: Ingyenes prospektusokat küldünk Önnek egyenesen az otthonába vagy e-mail fiókjába, melyek megbízható információkat tartalmaznak.

RENDELJE MEG INGYEN
Mesterember keresése

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI PREFA KIVITELEZŐT

Megmutatjuk, mely Kivitelező üzemek számítanak igazi PREFA profiknak környezetében, akik erős, alumíniumból készült termékekkel dolgoznak. 

MESTEREMBER KERESÉSE
Kapcsolat