SZERELÉSI SPRINT, MARATONI ERŐBEDOBÁS: TÖRTÉNELMI FELÚJÍTÁS A PREFA-VAL

Az 16. századi Eisenhuthaus Alsó-Ausztria történetileg legjelentősebb épületei közé tartozik. 2012-ben fel kellett újítani a borászatot. A kiselemes PREFA tetőfedő és homlokzatburkoló rombuszaival az épületburkolat mindenféle időjárásnak ellenáll – és emellett még legendásan is néz ki. Az építtető számára nagyon fontos volt a tető és homlokzat közötti folyamatos átmenet. A optikai igények kielégítése céljából egyedi színű mintázatok kerültek megvalósításra. „A PREFA-val folytatott, régi és újról szóló, meggyőző párbeszédünk sikeres volt. Éppúgy, mint a gyors megvalósítás, amire az alsó-ausztriai országos bemutató miatt szükség volt”, mondta Wolfgang Rieder. A borosgazda elkötelezettségének és a kis súlyú PREFA termékeknek köszönhető, hogy a felújítás úgymond gyors vágtában elkészült. A projekttel kapcsolatos további információk

ÉPÍTÉSZ ÉS TERVEZŐ PETER WALDBAUER
KIVITELEZŐ SPENGLEREI REIDLINGER
HELY POYSDORF, AUSZTRIA

ALKALMAZOTT TERMÉKEK

A termék a jelenlegi képen nem látható.
PREFA FOTÓSZERVIZ

AZ ÖN HÁZÁNAK PREFA ELŐNÉZETE

Egy fotómontázs segítségével megmutatjuk, milyen szépen néz ki a háza egy PREFA tetővel vagy egy PREFA homlokzattal.

A FOTÓSZERVIZHEZ
Tájékoztató anyag

INGYENES PROSPEKTUSOK RENDELÉSE

Itt megrendelheti: Ingyenes prospektusokat küldünk Önnek egyenesen az otthonába vagy e-mail fiókjába, melyek megbízható információkat tartalmaznak.

RENDELJE MEG INGYEN
Mesterember keresése

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI PREFA KIVITELEZŐT

Megmutatjuk, mely Kivitelező üzemek számítanak igazi PREFA profiknak környezetében, akik erős, alumíniumból készült termékekkel dolgoznak. 

MESTEREMBER KERESÉSE
Kapcsolat