Keresés a honlapon (a keresés elindítása után átirányítjuk Önt a keresési eredmények oldalára)

"ÉV BÁDOGOSA 2020" DÍJAZOTTJAI


Online eredményhirdetés keretében kihirdettük az "Év bádogosa 2020" pályázat díjazottjait

Kedves Partnereink, és tisztelt Pályázók!

Az idei évben sajnos csak online felületen nyílik alkalom arra, hogy az ősszel meghirdetett "Év Bádogosa 2020" pályázatunk eredményhirdetését megtartsuk. Ez azonban semmit nem von le a beadott munkák értékéből!

Az idei évben 2 változást vezettünk be a pályázat lebonyolításában: egy korábbi "Év Bádogosa" nyertes bádogosmestert, Szabó Attilát kértük fel, hogy külsős szakemberként erősítse a zsűri munkáját. Neki ezúton is nagyon köszönjük a lelkiismeretes munkáját és segítségét!

Ezen kívül bevezettük, hogy kategóriánként egy fődíjat (Az év bádogosa címet) és további kategóriadíjakat osztunk ki.

 

A fentiek alapján a következő pályázók részesülnek díjazásban:

Prefalz korcolt lemezfedés kategória:

Az év bádogosa: Turóczi Zoltán és Baricza Krisztián - Malom Udvar Irodaház, Budapest

 

Kiselemes fedés kategória:

Az év bádogosa: Török Sándor - Villa, Kecskemét

Kategóriadíj: Herbert János - Templom, Békés

Kategóriadíj: Főczény Árpád - Családi ház, Veszprém

 

Homlokzatburkolati kategória:Az év bádogosa: Hafter Kft., Bende Team Kft., Sifter-Ház Bt., Bőszén és Társa Bt. - Nordic Ligt irodaház, Budapest

Kategóriadíj: Puskás Művek Kft. - Családi ház, Telki

Kategóriadíj: Kusztos Sándor - Családi ház, Dunaföldvár

 

Ezúton is szeretnénk gratulálni a díjazottaknak és a pályázóknak a kimagasló minőségű munkájukhoz, és köszönjük, hogy egy ilyen nehéz évben is megtiszteltek minket pályázataikkal!

 

PREFALZ KORCOLT LEMEZFEDÉS KATEGÓRIA

Az "Év bádogosa 2020" díjban részesülnek Turóczi Zoltán és Baricza Krisztián pályázók a budapesti "Malom Udvar" irodaház lemezfedéséért. 

 

KISELEMES FEDÉS KATEGÓRIA

Kiselemes fedések kategóriában az "Év bádogosa 2020" címet Török Sándor bádogosmester nyerte egy Kecskemét melletti villaépület PREFA rombusz fedésével.

Herbert János bádogosmester a békési református templom fedésével, míg Főczény Árpád bádogos kolléga egy veszprémi családi ház tetőfedésével kategóriadíjban részesülnek. 

 

 

HOMLOKZATBURKOLATI KATEGÓRIA

Homlokzatburkolati kategóriában az "Év bádogosa 2020" díjat a Hafter Kft. nyerte a budapesti "Nordic Light" irodaház III. ütemének PREFA Sidings homlokzatburkolatával, melynek kivitelezésében a Bende Team Kft., a Sifter-Ház Bt., és a Bőszén és Társa Bt. is részt vett.

Kategóriadíjban részesül a Puskás Művek Kft. egy Telkiben épült villa homlokzatburkoló rombusszal történő burkolásáért, továbbá szintén kategóriadíjban részesül Kusztos Sándor bádogos kolléga a dunaföldvári családi ház egyedi homlokzatburkolatáért. 

 

Még egyszer gratulálunk a díjazottaknak, és ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden kivitelezőnek, aki munkájával indult a pályázaton, és gratulálunk a színvonalas munkáikhoz!

Kapcsolat