PREFA ALUÍNIUM ERESZCSATORNÁK

A PREFA alumínium ereszcsatorna rendszerei, a kiforrott műszaki megoldások meggyőzőek.

A PREFA egy kézből kínálja a komplett alumínium vízelvezetési rendszert, a szereléshez szükséges anyagokkal együtt. A félkörszelvényű csatornától a szögletes lefolyóig, a lombkosártól a vízgyűjtő üstig - minden kívánságát teljesítjük.

Az épület megjelenéséhez színben és formában tökéletesen illeszkedő lefolyócső a homlokzatot teljes egészében érvényesülni engedi. Ha azonban az építészeti formát szeretnénk hangsúlyozni, a lefolyócső megjelenése tudatosan akár el is térhet az épülettől. Bármelyik változatot is válassza, a PREFA alumínium ereszcsatorna rendszere mindenre, és minden színben megoldást nyújt Önnek. 

PROSPEKTUS RENDELÉSE

PREFA ELŐNYÖK

Új házat épít, vagy a régit újítja fel? Válassza az alumíniumot. Az előnyök kézenfekvőek:

Komplett rendszer

KOMPLETT RENDSZER

"Gondtalan-vevő-csomag" az Ön házának optimális védelméért az időjárás viszontagságaival szemben. A PREFA rendszerében az elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

A PREFA a több, mint 4.000 termékével az épületburokhoz minden szükséges elemet gyárt, azonos anyagból. A komplett rendszer a tető, homlokzat, ereszcsatorna és a napelemes rendszer összhangját teszi lehetővé.

Aluminium bildet eine eigene Oxidschicht, die das Material vor weiterer Korrosion schützt

EXTRÉM HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Törés- és rozsdaálló alumínium elemek.

A PREFA alumínium termékei ellenállóak, és még a korrózió ellen is képesek védekezni. Az alumínium felületén oxigénnel érintkezve természetes oxidréteg képződik. Ez a réteg kiváló korrózióvédelmet biztosít.

40 év garancia

40 ÉV GARANCIA

Egy olyan ígéret, amit írásba adunk Önnek, és aminek még az unokája is örülni fog.

A PREFA 40 év garanciát vállal az alapanyagra és a bevonatra. Ezáltal Ön biztosítva van a fagyási károk, rozsda, törés, lepattogzás és hólyagosodás okozta árok ellen.
A PREFA alumínium vízelvezetési rendszere ökológiai szempontból is ideális választás. Az alumínium nem tartalmaz káros nehézfémeket, melyek a hagyományos anyagokból a folyamatos kimosódás miatt bejuthatnak a talajvízbe.

40 év garancia, alumínium a tökéletes alapanyag - az előnyök kézzelfoghatóak, és lehetséges, hogy nemsokára az Ön PREFA ereszcsatornája is. Engedje, hogy a PREFA elkápráztassa. 

MIT TEHETÜNK AZ ÖN HÁZÁÉRT...
Tájékoztató anyag

INGYENES PROSPEKTUSOK RENDELÉSE

Itt megrendelheti: Ingyenes prospektusokat küldünk Önnek egyenesen az otthonába vagy e-mail fiókjába, melyek megbízható információkat tartalmaznak.

RENDELJE MEG INGYEN
PREFA FOTÓSZERVIZ

AZ ÖN HÁZÁNAK PREFA ELŐNÉZETE

Egy fotómontázs segítségével megmutatjuk, milyen szépen néz ki a háza egy PREFA tetővel vagy egy PREFA homlokzattal.

A FOTÓSZERVIZHEZ
PREFA-Partner keresése

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI PREFA-PARTNERT

Megmutatjuk, mely kivitelező és viszonteladó partnerek számítanak igazi PREFA profiknak környezetében, akik erős, alumíniumból készült termékekkel dolgoznak. 

PREFA-PARTNER KERESÉSE
Kapcsolat