Tetők, homlokzatok és komplett rendszerek alumíniumból: PREFA - Erős, mint a bika

olvasson tovább

Ezek vagyunk mi

A PREFA több, mint 75 éve gyárt homlokzatokat és tetőket robosztus alumíniumból, melyeket kompetens partnereink terveznek és kiviteleznek, és melyek évtizedeken át megvédik az Ön otthonát. Garantáltan. 

PREFA tető- és homlokzati konfigurátor

Tervezze meg (álmai) házát a PREFA online konfigurátorral. Válasszon számos terméket és színt a tető és homlokzat kialakításához.

Referenciáink: Inspirálódjon

01
02
03
04
05

Tető-homlokzat-együttese

Fedezze fel a PREFA komplett rendszer előnyeit: A láthatatlan átmenetek a tető és a homlokzat között szinte határtalan kialakítási lehetőséget biztosítanak. 

Válassza ki most, mi legyen a fókoszban, és tudjon meg róla többet

Tetőfedési rendszerek 01 : R.16 Classic elem

Álló tetőablakok, tetőkibúvók és ívek – legyen szó új építésű projektről vagy felújításról, az alumíniumtető szinte bármilyen tetőformához alkalmazkodik. A különféle PREFA termékek műszakilag tökéletes, szinte karbantartásmentes tetőfedést biztosítanak.

Eredeti tartozékok 02

A PREFA kiegészítők egyes elemei tökéletesen összeillenek, és garantálják a maximális illeszkedést. Ezeket egy helyen gyártják, és az összeszereléshez szükséges alkatrészekkel együtt szállítják. Ez garantálja a biztonságot és a PREFA komplett rendszer előirányzott hosszú élettartamát.

Tető-vízelvezetés 03 : négyszögszelvényű ereszcsatorna & szögletes lefolyócső

Az évtizedek alatt bevált vízelvezetési rendszerek kifinomult műszaki megoldásokkal győznek meg. Számos standard színben és igény esetén egyedi színárnyalatokban kaphatók.

Homlokzatburkolati rendszerek 04 : Sidings

Az alumínium homlokzatok tartósak, nem rozsdásodnak, és szennyeződés esetén is könnyen tisztíthatók. A különböző rendszerek rugalmas kialakítási lehetőségeket és minden házhoz megfelelő megoldást kínálnak.

ÁRvízvédelem 05 : Árvízvédelmi rendszer

A PREFA a Neuman Aluminium Strangpresswerk testvérvállalattal együttműködésben mobil árvízvédelmi rendszert fejlesztett ki alumíniumból. Ez lehetővé teszi az épület és a telek rugalmas és hatékony védelmét árvizek okozta károkkal szemben.

Egy erős társ mindenkinek…: Mindenre megoldás

A PREFA termékei szín- és anyagállóak, és ezáltal a legjobb választást jelentik tetőkhöz és homlokzatokhoz. Az alumínium mint építőanyag ideális felújításokhoz, hiszen egy alumínium tető nem törik, súlya pedig töredéke a hagyományos tetőjének. Ezenkívül a PREFA komplett rendszere lehetővé teszi a tető, az ereszcsatorna, a homlokzat és napelem optimális összjátékát a legjobb minőségben. Hiszen ha otthona védelméről van szó, csak a legjobb lehet elég jó. Olvasson bővebben az előnyökről!

A PREFA előnye, hogy 40 év garanciát nyújt az anyagra és a színre. Az R.16 tetőlemezt itt építettem be első alkalommal. A PREFA cég útmutatása alapján jártam el, betartottam a függőleges zsinórozást és aszerint dolgoztam, és voltaképpen szuperül működött.

Stefan Zolynski
Foto des Architekten Engin Demirci

Az építtetőt valószínűleg az alumínium tartóssága és fenntarthatósága is meggyőzte. Védi a házat a szélsőséges időjárási viszonyoktól, vihar és havazás a Rhone-völgyben is előfordulhat. Ezenkívül a kivitelezési elvárásoknak is megfelel. Az organikus koncepció rugalmas anyagot igényelt, amely képes követni az épület lendületét és formavilágát.

Engin Demirci

Minden egyes tetőfedő- és homlokzatburkolati elem rögzítése viharálló: 01 VIHARÁLLÓ

Az egyedi, rejtett rögzítés és a kötésben történő beépítés révén a PREFA alumínium tető és a PREFA homlokzat még a nagy szélsebességnek is képes ellenállni. A szélterheléstől függően a rögzítések száma növelhető, és a rögzítés típusa (szegezés vagy csavarozás) ennek megfelelően módosítható.

A PREFA tetők és homlokzatok teljesen időjárásállók és garantáltan rozsdamentes: 02 ROZSDAMENTES

Az alumínium ugyanis olyan védőréteget képez, amely sérülések esetén automatikusan újra záródik. Ezenkívül a legtöbb PREFA tető és homlokzat anyaga kiváló minőségű, ún. coil coating típusú beégetett lakkozással van ellátva.

Könnyű súly és kiváló minőség: 03 KÖNNYŰ

A PREFA tető kb. 2,6 kg/m² súlyával a hagyományos tető súlyának csupán egy töredékét teszi ki (kb. 35–55 kg/m²). Ezért egy hagyományos családi ház fedélszékére nehezedő súly így akár tíz tonnával is csökkenhet! Az alumínium könnyűsége pozitív hatással van a szállításra és a kivitelezési időre is.

A PREFA alumínium tetők és homlokzatok minden időjárási körülménynek ellenállnak: 04 TÖRÉSÁLLÓ

ég a nagy hóteher, a szélsőséges hőmérséklet-ingadozások és az időjárási viszontagságok sem jelentenek problémát a PREFA alumínium tetők és homlokzatok számára. Ez az alumínium, mint alapanyag különösen jó tulajdonságainak és ellenálló képességének köszönhető.

Egyedi megjelenés az Ön épülete számára: 05 SZÉP

A PREFA-val végtelen tervezési lehetőségek állnak az Ön rendelkezésére. Válasszon a különböző formák, méretek, színek, beépítési minták és felületek közül. A komplett rendszerben minden termék, beleértve a tartozékokat is, tökéletesen összehangolható a színeket illetően. Igény esetén egyedi színek is rendelhetőek, megfelelő mennyiségben.

A PREFA-val az Ön által választott szín változatlan marad: 06 SZÍNTARTÓ

A speciális lakkrétegnek köszönhetően a PREFA termékek felülete rendkívül hő- és időjárásálló. Ez az az ún. coil coating eljárásnak köszönhető, amely akár 20 munkafolyamatból áll.

A könnyű alapanyagnak köszönhetően spórolhat az alátétszerkezeten: 07 IDEÁLIS FELÚJÍTÁSOKHOZ

A tető felújításánál a régi fedélszéket gyakran szerkezeti okokból fel kell készíteni a modern tetőcserepek által jelentkező többtonnás terhelésre. A PREFA révén ez megspórolható: A sokkal könnyebb alumínium tetővel általában nincs szükség további megerősítésre.

Tető, homlokzat és számos egyéb elem tökéletesen illeszkedik egymáshoz: 08 KOMPLETT RENDSZER

A PREFA nemcsak az erős tetők specialistája, hanem homlokzatokhoz, tető-vízelvezetéshez, árvízvédelemhez és fotovoltaikus berendezések alátétszerkezeteihez is kiváló minőségű termékeket gyárt – bevizsgált és összehangolt épületburok-rendszerelemeket, amelyeket kizárólag szakképzett, erre szakosodott cégek kivitelezhetnek.

Az alumínium 100%-ban újrahasznosítható: 09 KÖRNYEZETBARÁT

Az alumínium tetszés szerint újrahasznosítható a minőség romlása nélkül. S ami a legjobb tulajdonsága: a szekunder alumínium előállítása 95%-kal kevesebb energiát igényel, mint a primer alumínium kinyerése. Ezen felül a kisebb súly (rövidebb szállítási és kivitelezési idő) és a hosszú élettartam (nincs törés, rozsdásodás vagy felfagyás) biztosítják a tartósságot.

40 év garancia a színre és az alapanyagra: 10 40 ÉV GARANCIA

A PREFA 40 év szín- és alapanyag-garanciát* vállal a tetőkre és a homlokzatokra. Így Ön a lehető legnagyobb biztonságban van törés, korrózió (rozsda), fagyási károk, lepattogzódás és felhólyagosodás ellen.

40 év garancia: Erős ígéret

A PREFA Sidings a homlokzatburkolatok Jolly-Jokere, hiszen mind a klasszikus házakon, mind a modern, és építészetileg merész épületeken jól mutat. A vízszintes, függőleges, ferde, vagy akár vad fedésben történő fedési lehetőségek sokféle megjelenést tesznek lehetővé. 

A PREFA több, mint 75 éve gyárt homlokzatokat, tetőket, és kiegészítőket tartós alumíniumból. : PREFA, az Ön erős társa

A PREFA Aluminiumprodukte GmbH az elmúlt több, mint 75 év alatt az alumínium tetőfedő- és homlokzatburkolati rendszerek fejlesztésével, gyártásával és értékesítésével vált sikeressé. A PREFA mára 23 európai országban képviselteti magát, mintegy 640 munkatárssal. A több, mint 5.000 tetőfedési-, homlokzatburkolati- ereszcsatorna-, árvízvédelmi- és napelemes rögzítési rendszerhez készülő termék és kiegészítő gyártása kizárólag Ausztriában és Németországban történik. Évente mintegy 3.200 kivitelező partnert oktatunk 20 európai oktatási központunkban. A hagyományokra épülő vállalat Dr. Cornelius Grupp cégcsoportjának a része, mely világszerte több, mint 8.000 munkatársat foglalkoztat több, mint 40 gyárközpontjában.