Keresés a honlapon (a keresés elindítása után átirányítjuk Önt a keresési eredmények oldalára)

PREFA ELŐNYÖK

TÖRÉSÁLLÓ, KÖNNYŰ & OLCSÓ

Egy alumínium tető nem törik, és súlya a cserépfedésű tetőnek mindössze 1/10 – 1/20 része. A 2,3 – 2,6 kg/m² önsúlyú fedéssel gyorsan halad a munka, szinten minden hajlásszög-tartományban (3° felett). A Ön előnye: a régebbi fedélszékek nagy többségét a felújítás miatt nem kell megerősíteni. Ezzel sok pénzt spórolhat meg. Az alumínium ideális felújításokhoz!

TOVÁBB A FELÚJÍTÁSI GALÉRIÁRA

AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁGNÁL NINCS HOSSZABB

Az alumínium felületén oxigénnel érintkezve oxidréteg képződik. Ez a réteg kiváló korrózióvédelmet biztosít és így rozsdaálló (bitumenkorrózió ellen is).

Az alumíniumból készült tetők és homlokzatok sérülés esetén így maguktól regenerálódnak. Ezen kívül a PREFA a lemezeit kétrétegű beégetett lakkozással is védi. Így az új tetőnek mind Önök, mind a következő generációk is örülhetnek.

A KORRÓZIÓRÓL

EXTRÉM VIHARÁLLÓ

A PREFA kiselemes fedések indirekt, rejtett rögzítése, és az elemek kötésben történő fektetése miatt a tető extrém széltehernek is képes ellenállni. Nagy kockázatú területeken egy második hafterrel növelhető a viharállóság.

A PREFA tető az extrém, akár 50°C-nyi hőingadozásnak is könnyedén ellenáll. A PREFA egy kézből biztosítja Önnek a teljes rendszert minden kiegészítővel – bízza magát a PREFA gyári elemeire!

TEGYE VIHARÁLLÓVÁ HÁZÁT!
Aluminium lässt sich zu 100 % recyceln und spart Energie bei den Transportkosten

TÖKÉLETESEN KÖRNYEZETBARÁT

Ökológiai szempontból az alumínium több okból is ideális választás új építéshez és felújításhoz.:

! Az alumínium 100%-ban újrahasznosítható
! Az újrahasznosítás energiaigénye az eredeti előállítási energiaigény csupán 5%-a
! A PREFA nagyrészt újrahasznosított alumíniumot használ
! Az alacsony önsúlynak köszönhetően a szállítás során energiát CO2 kibocsátást takarítanak meg

Összegezzük: Az alumínium extrém tartós és törésálló, közel karbantartásmentes, veszteség nélkül újrahasznosítható, ugyanakkor hihetetlenül könnyű. Összességében ez egy mérföldekkel kedvezőbb ökológiai mérleget eredményez, mint amilyen a hagyományos tetőké.

EGYEDÜLÁLLÓ FORMA- ÉS SZÍNVÁLASZTÉK

Alig lehet leírni, milyen nagyvonalú lehetőségek állnak Önök előtt az alumíniummal. Ez nem csak a széles, több mint 25 alapszínből álló színpalettának köszönhető. De az alumínium a formavilág területén is rengeteg lehetőséget rejt magában. A termék portfoliónak köszönhetően szinte bármilyen építészeti igény kielégíthető, és tetőn és homlokzaton egyedülálló effektusok varázsolhatók.

Láthatja, a PREFA segítségével minden épület egyedi lesz. A fantáziának és a kreativitásnak nincsenek korlátai.

TOVÁBB A REFERENCIAKÉPEKRE

EXTRÉM HOSSZÚ ÉLETTARTAM

Az alumínium szinte az örökkévalóságig tart – az alapanyag erősségei mellett az egyedülálló rögzítési mód is hosszú élettartamot eredményez. Így az épületburok vízzáró lesz, és az időjárás viszontagságai falakon kívül maradnak. Ez az ígéretet írásban is megerősítjük. 40 év alapanyag-garanciával.
Ez azonban mind nem elég, hiszen a P.10 bevonattal Ön egy kiemelkedően UV-álló, színtartó és időjárásálló bevonatot kap, ami ellenáll a hosszútávú terheléseknek. Mindezt 40 év színgaranciával.

TUDJON MEG TÖBBET A 40-ÉVES GARANCIÁRÓL!
Kapcsolat