Keresés a honlapon (a keresés elindítása után átirányítjuk Önt a keresési eredmények oldalára)

Napjaink leglátványosabb építményeinek épületburkolatai alumíniumból vannak. Nem csoda, nincs meg egy olyan sokoldalú anyag, mint az alumínium. Viharállóság, törésállóság, korrózióállóság – minden PREFA homlokzat mögött kitűnő tulajdonságok állnak.

Robusztusságuk mellett a PREFA homlokzatburkolati rendszerek igazi szépségek, amik nem szabnak határt a tervezéssel kapcsolatos elképzeléseknek. A sokoldalú szín-  és formanyelv magáért beszél. Mindegy, hogy új elképzeléseket valósít-e meg, vagy egy homlokzatot szeretne-e felújítani, kreativitásának semmi sem szab határt.

A PREFA homlokzatburkoló termékek komplett rendszerek. Ez azt jelenti, hogy minden homlokzati elemet és az összes szereléshez szükséges tartozékot egy öntvényből készítik bevált PREFA minőségben. A kifogástalan szerelés garantálása érdekében a PREFA homlokzatokat kizárólag szakképzett profik szerelhetik fel. Ez maximális biztonságot ad az építtetőknek és felújítóknak. 

MODERN KLASSZIKUSOK ÚJ ÉRTELMEZÉSE.

A PREFA homlokzatburkoló rombuszok újjáélesztik a nagy múltú, diszkrét pikkelyfedésű homlokzatkialakítást. Az innovatív PREFA felületkezelésű, karbantartásmentes alumínium egy elegáns, matt struktúrát kölcsönöz a ház burkolatának.

VALÓSÍTSA MEG A SAJÁT MOZGÓKÉPSZÍNHÁZÁT.

Tapasztalja meg még ma a jövő épületburkolatát. Az FX.12-es homlokzatburkoló panel keresztirányú szélezése által lehetővé teszi a felület egyedülálló formatervezését. A fény beesési szögétől függően mindig új színben tündököl a ház homlokzata. Ez a lélegzetelállító hatás és a homlokzat aszimmetrikus kinézete minden épületet egyedivé tesznek.

HOMLOKZATKIALAKÍTÁS MÁSKÉPP GONDOLKODÓKNAK.

Függőleges, vízszintes vagy ferde – a PREFA Siding elemeknél is megszabja az irányt a modern építészet. Mert a homlokzat tervezésekor is lehet másképp gondolkodni. A saroksiding elemek folyamatos átmeneteket tesznek lehetővé. A PREFA Siding elemekkel olyan új utakon indulhat el, amilyen irányba Ön is tart.

EGY ANYAG A „KORCOLT MEGOLDÁSHOZ”

A Prefalz forma- és színválasztéka lenyűgöző, de könnyen érthető. Az alumíniumból készült Prefalz hajlékonyabb, mint a legtöbb hasonló korcolt anyag. Ezért könnyebben is formálható. Így olyan megszámlálhatatlanul sokféle egyéni kialakítási lehetőséget kapunk, ami más anyaggal nem lenne lehetséges. Ki lehet jelenteni: minden, ami elképzelhető, megvalósítható – a hajtások pedig vonzóvá tesznek.

A HOMLOKZAT MEGHATÁROZZA AZ ARCULATOT.

Egy vállalat legnagyobb névjegye a cégépület. Egy PREFA alumínium kompozit lemezekkel ellátott homlokzat már az első pillantásra benyomást tesz. A sokféle szín és forma, a fényességi szintek választéka, valamint a felület különc formatervezése és a speciális bevonatok különösen jól érvényesítik az épület burkolatát. Nagy tervei és elképzelései vannak? Mutassa meg.

VÁLTOZTASSA A NÉPSZERŰTLEN FALAKAT VONZÓ HOMLOKZATOKKÁ.

Az építészet művészete gyakran abban áll, hogy egy jelentéktelen épületet eleganciával ruházunk fel. A tekercsekké formált PREFA hullámprofilok a szürke falakat gyönyörű homlokzatokká varázsolják. Különösen vonzó: A PREFA hullámprofil keresztben és hosszában gondoskodik a kozmetikai csúcsteljesítményekről.

ÖTLETEK AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁGNAK

Várjuk a merés építészeti ötleteket. A megvalósításukhoz szükséges anyag már rendelkezésre áll: Az PREFA alumínium profilhullám ellenáll az extrém igénybevételeknek. A finom szerkezet és az előkelő kinézet az építészeti álmokhoz való ideális építőanyaggá teszik az extrudált profilhullámokat, amik generációkat élnek túl. Látnokoknak, akik már ma tudják, mi lesz holnap keresett.

VÁLTOZZON FOGAS VARÁZSLÓVÁ

A PREFA fogazott profil mágikus vetítőfelületté változtatja az épületet. A kreatív építészek a leglátványosabb mozifilmeket viszik a nagy felületű homlokzatok vásznára. Különösen varázslatosan hat a fény-árnyék játék. A kiváló anyagminőség és a lelkiismeretes kivitelezés garantálják a több évtizedes bűvöletet és a homlokzatban lelt örömöt, olcsó trükkök nélkül.

Részletes információkért kattintson a megfelelő termékre. 

Vízszintes, függőleges, ferde: A PREFA Siding elemekkel bármilyen irányba el lehet indulni a homlokzat tervezésekor.

A termékhez

Összetéveszthetetlen karakter minden épületnek!

A termékhez

Egy kifinomult lerakási technika és a nagy színválaszték gondoskodnak a szép és harmonikus homlokzatfelületekről.

A termékhez

Tökéletes jellegzetes homlokzatfelületekhez: A tömör zsindelyforma találkozása a csúcstechnológiás alapanyaggal, az alumíniummal.

A termékhez

Elbűvölő rombikus forma: A nagy, 44x44-es méret meglepő hangsúlyokat kölcsönöz a már bevált pikkelyes kinézetnek.

A termékhez

Nagy múltú homlokzatkialakítás új formában: Hagyományos homlokzatburkoló rombusz matt, elegáns szerkezettel.

A termékhez

Ideális oromzatok, álló tetőablakok, kémények felújításához, és nagyszerűen alkalmazható kispikkelyes homlokzatburkolathoz.

A termékhez

Egyedülálló keresztirányú szélezés: A fény beesési szögétől függően mindig új színben tündököl az épület burkolata.

A termékhez

Robusztus és szép: A profilhullám az ideális termék az építészeti álmokhoz, amik generációkon keresztül fennmaradnak.

A termékhez

Mesteri fény-árnyék játék: A fogazott profil mágikus vetítőfelületté változtatja a homlokzatokat.

A termékhez

Nagy tervekhez: Az alumínium kompozit lemezzel az ötletek nagy felületen és impozánsan megvalósíthatók.

A termékhez

Minden elképzelhető megvalósítható: A Prefalz ® bőséges forma- és színválasztékának köszönhetően miden homlokzat egyedi lesz.

A termékhez
Nyomtat
Kapcsolat