Keresés a honlapon (a keresés elindítása után átirányítjuk Önt a keresési eredmények oldalára)

DIGITÁLIS TERVEZÉS A PREFA 3D ÉS BIM ADATAIVAL

A digitális tervezés kihívásainak megfelelve, és a digitalizált építési folyamat fejlesztése, valamint Önnek, az építésznek/tervezőnek nyújtott támogatások bővítése érdekében a PREFA tetőfedő- és homlokzatburkolati termékeink textúráit, 3D és BIM adatait, különböző formátumokban ingyenesen le tudja tölteni.

  • JPG formátumú textúráinkat a következő oldalon érheti el: mtextur
  • 3D adataink a geometriai modellek formáját és méreteit tartalmazzák.

  • BIM objektumaink Revit felhasználók számára .rfa, míg ArchiCAD felhasználók számára .gsm formátumban érhetőek el, és minden releváns termékinformációt tartalmaznak.
  • ArchiCAD felhasználóink számára ingyenes tervezői Plugin igényelhető Forró Sándor kollégánknál: sandor.forro@prefa.com

PREFA, az Ön erős partnere a digitális tervezésben!

MIÉRT BIM?

A „Building Information Modeling“ (BIM) fogalom alatt a digitális épületmodellen alapuló optimalizált épülettervezést és –kivitelezést értjük. Ez a modell, az úgynevezett digitális iker, az épület teljes élettartamára vonatkozó összes releváns információt tartalmazza.

Így a tervezők, kiírások készítői, kivitelezők, továbbá az üzemeltető ugyanazzal az adatmodellel dolgozhatnak, ami optimalizált információáramláshoz, hatékony építéshez vezet, és a veszteségeket minimalizálja. 

Inspiráció építészeknek

RENDELJE MEG INGYEN

Rendelje meg a PREFA építészeti könyvét, mely interjúkat tartalmaz az építészekkel és látványos építményeket. Vagy rendelje meg építész mappánkat, mely tartalmazza a termékeinkkel kapcsolatos összes részletet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
FOTÓSZERVIZ ÜGYFELEINEK

ÜGYFELEK ÉPÜLETEI A PREFA ELŐNÉZETÉBEN

Ügyfele nem tudja elképzelni, hogy nézne ki egy PREFA tető vagy homlokzat a házán? Az építtetők és felújítók fül fotószervizénél ingyenes fotómontázst igényelhet.

A FOTÓSZERVIZHEZ
Az Ön kapcsolattartója

FORDULJON SZAKÉRTŐINKHEZ

Kérdései vannak? A PREFA szakértői szóban és tettben is rendelkezésére állnak. Egyszerűen csak telefonáljon vagy küldjön egy e-mailt.

KAPCSOLATTARTÓ SZEMÉLY KERESÉSE
Kapcsolat