Az örökkévalóság tart a legtovább: Akár 40 év garancia a színre és az alapanyagra

Általános információk a PREFA garanciáról és minőségről

A PREFA 5 000 különböző termékkel rendelkező komplett rendszerének köszönhetően egy homogén és harmonikus megjelenésű épületburkolat valósítható meg személyes elképzelések alapján. Az összes termék és szerelési tartozék, valamint a kiegészítő elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz és együtt szállíthatóak. Így biztosítható, hogy minden alkatrész optimálisan illeszkedjen egymáshoz, és az eredmény mind a megjelenés, mind a minőség szempontjából megfeleljen a legmagasabb követelményeknek. A PREFA a P.10 bevonattal olyan színtartó felületet fejlesztett ki, amely a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelel.

Akár 40 év garancia – egy biztos ígéret

Időjárás-előrejelzés 40 évre: kb. 75 000 óra napsütés és 35 000 liter esővíz négyzetméterenként. Hogy a ménkűbe! Még jó, hogy a PREFA mellett döntött! Hiszen csak mi biztosítunk Önnek 40 éves szín- és alapanyag garanciát a tetőkre és a homlokzatokra.

Így Ön a lehető legnagyobb biztonságban van töréskorrózió (rozsda)fagyási károklepattogzódás és felhólyagosodás ellen.

Miért ígérhet Önnek a PREFA ilyen erős garanciát?

 • Mert a PREFA alumínium tetői és homlokzatai teljes mértékben csúcstechnológiás termékek, amelyek kizárólag Ausztriában és Németországban készülnek.
 • Mert minden PREFA terméket professzionális szakemberek építenek be, illetve szerelnek fel kell.

40 év alapanyag-garancia

40 év garanciát biztosítunk törés, korrózió (rozsda) és fagyási károk ellen. Ez a következő termékek alapanyagára érvényes:

 • PREFA fedések (PREFA Classic elem, R.16 Classic elem, tetőfedő zsindely, DS.19 tetőfedő zsindely, 29 × 29-es tetőfedő rombusz, 44 × 44-es tetőfedő rombusz és FX.12 tetőfedő panel)
 • PREFA kettős állókorcos fedés (PREFALZ)
 • PREFA ereszcsatorna rendszer (ereszcsatorna, lefolyócső)
 • PREFA homlokzatburkolati elemek (Siding, Siding.X, 44 × 44 homlokzatburkoló rombusz, 29 × 29 homlokzatburkoló rombusz, 20 × 20 homlokzatburkoló rombusz, FX.12 homlokzatburkoló panel, fogazott profil, profilhullám)

40 év színgarancia

A PREFA P.10 bevonattal ellátott termékekre 40 év garanciát biztosítunk a bevonatra (lepattogzódás, leválás, hólyagosodás és törés ellen). Ez a következő termékekre érvényes:

 • PREFA fedések (PREFA Classic elem, R.16 Classic elem, tetőfedő zsindely, DS.19 tetőfedő zsindely, 29 × 29-es tetőfedő rombusz, 44 × 44-es tetőfedő rombusz és FX.12 tetőfedő panel)
 • PREFA kettős állókorcos fedés (PREFALZ)
 • PREFA homlokzatburkolati elemek (Siding, Siding.X, 44 × 44 homlokzatburkoló rombusz, 29 × 29 homlokzatburkoló rombusz, 20 × 20 homlokzatburkoló rombusz, FX.12 homlokzatburkoló panel)
 • PREFA ereszcsatorna rendszer (ereszcsatorna, lefolyócső)
 • PREFABOND alumínium kompozit lemez

40 év színgarancia és 20 év alapanyag-garancia: a PREFABOND alumínium kompozit lemezre

Színgarancia

 • A P.10 bevonattal ellátott PREFABOND alumínium kompozit lemezek a PREFA színgaranciájából profitálnak: A PREFA garantálja, hogy a P.10 felülettel gyártott PREFABOND alumínium kompozit lemezek bevonatán 40 évig nem jelentkeznek olyan hiányosságok, mint lepattogzódás, leválás, hólyagosodás és törés.

Alapanyag garancia

 • Ezen kívül a PREFA garantálja, hogy a PREFABOND alumínium kompozit lemezek 20 éves garancia-ideje alatt nem jelentkeznek olyan meghibásodások, melyek miatt az anyag olyan mértékben szétválna, hogy a felületükön észrevehető egyenetlenségeket okozna.

PREFA tető-, homlokzat-, vagy ereszcsatorna rendszer került a házára?: Igényelje most a garancia-tanúsítványát!

Vegye figyelembe:

 • A garancia csak a sikeresen kitöltött garancialervéllel érvényes.
 • A garanciavállalás a PREFA kivitelező partner által kiállított számla dátumával kezdődik.
 • A garancia cask akkor érvényes, ha kizárólag PREFA kiegészítőket használtak a kivitelezéshez.
 • A garancia-tanúsítványt a számla kiállításától számított egy éven belül ki kell állítani.

Önnél Prefa tető-, homlokzat- vagy tető-vízelvezetési rendszert szereltek fel?

Személyes adatok
Különböző objektum címet

A projektre vonatkozó információk*

Ajánlaná a PREFA-t másoknak is?*

Kisipari üzem

Melyik terméket szerelték fel Önnél?*

Felület*

Nem biztos benne, hogy az Ön terméke P.10 bevonattal rendelkezik-e? A szükséges információt megtalálja a számlán, illetve ezen az oldalon tájékozódhat: A színekről!

Számla
Számla feltöltése*
Datei entfernen

* kötelező mező

Szeretné, ha a garancialevelet postai úton küldenénk el Önnek?: Akkor egyszerűen cask töltse ki a nyomtatványt, és küldje el a megadott címre.