PREFA komplett rendszer: Mindent egy kézből

PREFA komplett rendszere

A PREFA nemcsak a stabil tetők specialistája, hanem kiváló minőségű tető-vízelvezetéseket, homlokzatokatfotovoltaikus rendszerekhez alátétszerkezeteketárvízvédelmet és még sok minden mást is gyárt. A PREFA alumíniumtermékek Ausztriában és Németországban többéves tesztelés, ellenőrzés és folyamatos fejlesztés eredményeként készülnek. A PREFA 5 000 különböző termékkel rendelkező komplett rendszerének köszönhetően egy homogén és harmonikus megjelenésű épületburkolat valósítható meg személyes elképzelések alapján.

MŰSZAKILAG TÖKÉLETESEN ÖSSZEHANGOLT EREDMÉNY

Az összes termék és szerelési tartozék, valamint a kiegészítő elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz és együtt szállíthatók. Például az összes kiegészítő termék tartalmazza a szükséges szerelési tartozékokat. Így biztosítható, hogy minden alkatrész optimálisan illeszkedjen egymáshoz, és az eredmény mind a megjelenés, mind a minőség szempontjából megfeleljen a legmagasabb követelményeknek. A kifogástalan szerelés garantálása érdekében a PREFA tetőket és homlokzatokat kizárólag szakképzett profik szerelhetik fel. Ez maximális biztonságot nyújt az építtetőknek és a tervezőknek.

TETŐFEDŐ RENDSZEREK

Kiugró tetőablakok, tetőkibúvók és ívek – legyen szó új építésű projektről vagy felújításról, az alumíniumtető szinte bármilyen tetőformához alkalmazkodik. A különféle PREFA termékek műszakilag tökéletes, szinte karbantartásmentes tetőfedést biztosítanak.

Családi ház P.10 márványszürke színű PREFA tetőzsindelyekkel fedve

Ez a családi ház helyi környezetben, magában áll. A ház tetejét márványszürke PREFA tetőzsindellyel fedték, amely optimálisan illik a kőhomlokzathoz.

HOMLOKZATBURKOLATI RENDSZEREK

Az alumínium homlokzatok hosszú élettartamúak, nem rozsdásodnak, és szennyeződés esetén is könnyen tisztíthatók. A különböző rendszerek rugalmas kialakítási lehetőségeket és minden házhoz megfelelő megoldást kínálnak.

A változatosan felhasználható alumíniumburkolat családi házak, irodaépületek, de autóbeállók és garázsok burkolására is alkalmas. A kiváló minőségű homlokzatok nagyon jó védelmet nyújtanak az eső és a vihar ellen, ezért az időjárásnak kitett oldalon használva ideális megoldást jelentenek.

Modern családi ház szép antracit színű PREFA Siding.X homlokzatpanelekkel és fa elemekkel.

Lakóház egyedülálló P.10 antracit PREFA Siding.X homlokzatpanelekkel A burkolatot átszellőztetett függönyhomlokzatként szerelték fel.

TETŐ-VÍZELVEZETŐ RENDSZEREK

A PREFA a teljes, alumínium vízelvezetési rendszert – a szerelési tartozékokkal együtt, egyetlen kézből kínálja – a függő ereszcsatornától a szögletes lefolyócsőig, a lombrácstól a vízgyűjtő üstig. Az évtizedek alatt bevált vízelvezetési rendszerek kifinomult műszaki megoldásokkal győznek meg. A rendszer a klasszikus standard színekben kapható, hogy illeszkedjen a tetőfedő- és a homlokzati elemekhez. Ily módon elegáns, egymással harmonizáló színárnyalat-megoldások vagy kifejezett, színek által keltett hangsúlyok valósíthatók meg. Az antracit, a barna és a világosszürke színek 2019 óta P.10 minőségben is elérhetők.

Részletfotó a téglavörös PREFA zsindelyről a hozzá illő, ugyancsak téglavörös esőcsatornával.

ÁRVÍZVÉDELEM

A PREFA a Neuman Aluminium Strangpresswerk testvérvállalattal együttműködésben mobil árvízvédelmi rendszert fejlesztett ki alumíniumból. Ez még szélsőséges helyzetekben is megbízható védelmet biztosít. A könnyű, ugyanakkor rendkívül robusztus alumíniumprofilok a nútféderes rendszer segítségével egyszerűen egymásra helyezhetők. Így az ajtók, kapuk, ablakok, garázsok és más területek biztonságos árvízvédelmét rövid időn belül meg lehet oldani.

Családi ház bejárati ajtaja a modern PREFA árvízvédelmi rendszerrel

Az alumíniumból készült, épületvédelmi célt szolgáló különleges profilok ajtók, kapuk és ablakok hatékony lezárására alkalmas. Tájvédelmi célra használva a rendszer a folyóparthoz közeli vagy part menti területek számára nyújt árvízvédelmi megoldást.

FOTOVOLTAIKUS RENDSZER

A PREFA a fotovoltaikus rendszerekhez is optimális alátétszerkezetet kínál. A napelemes rögzítési rendszer többféle változatban kapható, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig a legújabb technológiai színvonalat képviseli. A fotovoltaikus modulok számos más rögzítőelemével szemben ugyanis a PREFA rendszerek nem korlátozzák a rendszer működését és hosszú élettartamot biztosítanak – kis méretű elemek vagy állókorcos tetőfedés esetén egyaránt. Minden PREFA tetőfedő termékhez megfelelő napelemtartó kapható, amelyre a rögzítési rendszer felszerelhető.

Részletfelvétel egy Classic elemekkel burkolt tetőről, amelyre PREFA napelemes rögzítési rendszert telepítettek

A PREFA napelemes rögzítési rendszer a PREFA összes tetőfedő termékével kompatibilis.

TARTOZÉKOK

A PREFA kiegészítők egyes elemei tökéletesen összeillenek, és maximális illeszkedést garantálnak. Egy helyen készülnek, és az összeszereléshez szükséges alkatrészekkel együtt kerülnek kiszállításra. Ez garantálja a biztonságot és a PREFA komplett rendszer előirányzott hosszú élettartamát. A kiegészítő termékek széles választéka az egyes termékeknél a „Tartozékok“ pont alatt található.

A tetőn dolgozók biztonsága számunkra természetesen elsődleges szempont. Ezért a tetőn történő munkavégzés biztonságához is széles választékban kínálunk kiegészítő termékeket.

A tartozékok széles választéka hosszú élettartamot biztosít a PREFA komplett rendszer számára.

Részletfelvétel az antracit színű PREFA tetőfedő zsindelyről és a szakszerű hóvédelem érdekében felszerelt PREFA hófogókról

PREFA ALUMÍNIUMTERMÉKEK SZÉLSŐSÉGES IDŐJÁRÁSNAK KITETT HELYEKEN

A kiváló minőségű alumínium tulajdonságai különösen a nagy igénybevétellel járó helyeken mutatkoznak meg: könnyű, viharálló, robusztus, törésálló, rozsdamentes és alacsony hőmérsékleten is könnyen megmunkálható. Vagyis a PREFA alumíniumtermékek használata mellett új építésű és felújítási projektek esetén is számos érv szól.

A P.10 SZÍNMINŐSÉG:
MÉG MEGBÍZHATÓBB ÉS MÉG SZEBB

A PREFA P.10-zel a PREFA olyan színtartó felületet fejlesztett ki, amely megfelel a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A kiváló minőségű bevonat UV- és időjárásálló, színtartó, és különösen matt kivitelben igazi fénypontja lehet az épületnek. A többi szerkezeti elemmel, például az ajtókkal és ablakokkal a színárnyalatok játékos egysége alakítható ki.