Keresés a honlapon (a keresés elindítása után átirányítjuk Önt a keresési eredmények oldalára)

EGY INTELLIGENS, KOMPLETT ERESZCSATORNA-RENDSZER

A PREFA egy kézből kínálja Önnek a teljes alumínium vízelvezető rendszert a szereléshez szükséges tartozékokkal együtt. A függő ereszcsatornáktól a négyszögszelvényű lefolyócsövekig, a lombrácstól a vízgyűjtő üstig – minden kívánság teljesül.

A PREFA ERESZCSATORNA MEGHATÁROZZA ÉPÜLETE MEGJELENÉSÉT, DE CSAK, HA AZT ÖN ÚGY AKARJA

Vagy tökéletesen érvényre juttatja tető-vízelvezetési rendszerünk a homlokzatot, mert színben illik az összképbe, és optikailag szinte láthatatlan lesz. Vagy színének teljes erejével ellenszegül, hogy tudatosan meghatározó legyen, és kihangsúlyozza az épület építési formáját. Mindegy, melyik lehetőséget részesíti előnyben, a PREFA alumíniumból készült komplett ereszcsatorna-rendszerével a teljes színvilág rendelkezésére áll.

KÉRÉSRE A TELJES SZÍNPALETTA

A PREFA tető-vízelvezetési rendszer hagyományos standard színeivel megtalálhatja a harmonikus megoldásokat minden forgalomban lévő tető- és homlokzatszínhez. Kérésre speciális színeket is elő tudunk állítani az igényeinek megfelelően. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

TARTÓS SPECIÁLIS BEVONATOK – TÖKÉLETES KIDOLGOZÁS

A PREFA ereszcsatorna kitűnik a kiváló minőségű, Coil-Coating eljárással végzett felületkezelése által. Ezáltal a lakkréteg alakítható, és ellenáll az általános vegyszereknek és környezeti hatásoknak.

GARANTÁLTAN ROZSDAMENTES ÉS ALACSONY KARBANTARTÁSI IGÉNYŰ

A PREFA ereszcsatorna-rendszer minden eleme alumíniumból van, egy olyan anyagból, ami nem rozsdásodik. A kiváló minőségű festékbevonat tökéletesen illik épületének kreatív és funkcionális külső felépítéséhez.

AZ ALUMÍNIUM KÖRNYEZETKÍMÉLŐ

A legjobb választás ökológiai szempontból is a PREFA alumínium tető-vízelvezetési rendszere. Az alumínium nem bocsát ki káros nehézfémeket, amik más anyagoknál a ereszek és lefolyók folyamatos kimosása által a lefolyóvízbe kerülhetnek. Ezenfelül az alumínium 100%-ban újrahasznosítható.

A tető-vízelvezetésünkkel kapcsolatos további információk a  Függő ereszcsatornaNégyszögszelvényű ereszcsatornaFekvő ereszcsatorna és Négyszögszelvényű lefolyócső fülek alatt találhatók.

Tető-vízelvezetés egy anyagból: az alumínium függő ereszcsatorna tökéletesen kiegészíti az Ön PREFA tetőrendszerét.

A termékhez

Bevonatos, rozsdamentes, szép: A PREFA ért a tető-vízelvezetéshez.

A termékhez

Minden vihart felkészülten fogad: A hosszú élettartamú, alumíniumból készült PREFA fekvő ereszcsatornával.

A termékhez

Szögletes, praktikus, szép! A modern építészet innovatív tető-vízelvezetési rendszere.

A termékhez
Nyomtat
Kapcsolat