Információk az alumínium tető-vízelvezetési rendszerhez: A tetőről ilyen szépen is lehet vezetni a vizet.

Fedezze fel az tető-vízelvezetési rendszereket: Tető-vízelvezetés

Egy intelligens, komplett ereszcsatorna-rendszer

A PREFA egy kézből kínálja Önnek a teljes alumínium vízelvezető rendszert a szereléshez szükséges tartozékokkal együtt. A függő ereszcsatornáktól a négyszögszelvényű lefolyócsövekig, a lombrácstól a vízgyűjtő üstig – minden kívánság teljesül.

A PREFA ereszcsatorna meghatározza épülete megjelenését, de csak, ha azt Ön úgy akarja

Vagy tökéletesen érvényre juttatja tető-vízelvezetési rendszerünk a homlokzatot, mert színben illik az összképbe, és optikailag szinte láthatatlan lesz. Vagy színének teljes erejével ellenszegül, hogy tudatosan meghatározó legyen, és kihangsúlyozza az épület építési formáját. Mindegy, melyik lehetőséget részesíti előnyben, a PREFA alumíniumból készült komplett ereszcsatorna-rendszerével a teljes színvilág rendelkezésére áll.

Kérésre a teljes színpaletta

A PREFA tető-vízelvezetési rendszer hagyományos standard színeivel megtalálhatja a harmonikus megoldásokat minden forgalomban lévő tető- és homlokzatszínhez. Kérésre speciális színeket is elő tudunk állítani az igényeinek megfelelően. Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tartós speciális bevonatok – tökéletes kidolgozás

A PREFA ereszcsatorna kitűnik a kiváló minőségű, Coil-Coating eljárással végzett felületkezelése által. Ezáltal a lakkréteg alakítható, és ellenáll az általános vegyszereknek és környezeti hatásoknak.

Garantáltan rozsdamentes és alacsony karbantartási igényű

A PREFA ereszcsatorna-rendszer minden eleme alumíniumból van, egy olyan anyagból, ami nem rozsdásodik. A kiváló minőségű festékbevonat tökéletesen illik épületének kreatív és funkcionális külső felépítéséhez.

Az alumínium környezetkímélő

A legjobb választás ökológiai szempontból is a PREFA alumínium tető-vízelvezetési rendszere. Az alumínium nem bocsát ki káros nehézfémeket, amik más anyagoknál a ereszek és lefolyók folyamatos kimosása által a lefolyóvízbe kerülhetnek. Ezenfelül az alumínium 100%-ban újrahasznosítható.

A tető-vízelvezetésünkkel kapcsolatos további információk a  Függő ereszcsatornaNégyszögszelvényű ereszcsatornaFekvő ereszcsatorna és Négyszögszelvényű lefolyócső fülek alatt találhatók.