Keresés a honlapon (a keresés elindítása után átirányítjuk Önt a keresési eredmények oldalára)

SZEGÜLJÖN ELLEN A ROSSZ IDŐJÁRÁSNAK

Képzelje el, kint tombol a vihar, és Ön teljesen ellazulva ül a kanapén – mert tudja, hogy tetője nem fog elrepülni. Az egyedülálló, keresztkötésben történő lerakásnak köszönhetően PREFA alumínium tetője ellenáll a legnagyobb viharoknak is. Egy másik fontos pont: A PREFA tetőrendszereket kizárólag csak szakképzett profik szerelik össze. Ezáltal teljes biztonságban van.

Amikor a hagyományos tetők csődöt mondanak, a PREFA tető természetesen esőálló marad. A PREFA alumínium tetőjét nem verheti le egy vihar sem. Ezt az ígéretet 40 év anyag- és színgaranciával* erősítjük meg.

A TÚLTERHELT TETŐK ELTŰNNEK, MINT A TAVALYI HÓ.

Egy PREFA tető minden időjárási terhelésnek ellenáll. A törés még nagy hőterhelés esetén is ki van zárva. Az extrém hőmérséklet-ingadozások hidegen hagyják az alumíniumtetőt – ezért támaszkodnak a magas területeken lévő hegyi menedékházak is a PREFA termékekre.

AZ ÖRÖKKÉ TART A LEGTOVÁBB. EGY ALUMÍNIUMTETŐ NEM ROZSDÁSODIK.

A PREFA tetők legtöbb esetben olyan festékréteggel vannak bevonva, amely további védelmet nyújt az anyag számára. Még akkor is, ha a megmunkálás során apró sérülések keletkeznek, a natúr alumínium reakcióba lép a levegőben lévő oxigénnel, és ezáltal egy természetes oxidréteget képez. Ez megvédi az anyagot még szélsőséges időjárási körülmények esetén is. A többi, nem alumíniumból készült, és ezáltal idővel a korrózió jeleit mutatható fémlemezfedéssel ellentétben, az Ön házának PREFA teteje a természetes „második rétegnek“ köszönhetően garantáltan rozsdamentes marad. Így még az unokái is hosszú ideig gyönyörködhetnek majd benne.

10% SÚLY – 100% MINŐSÉG. AZ ALUMÍNIUMTETŐ OPTIMÁLIS VÁLASZTÁS FELÚJÍTÁSOKHOZ.

Egy alumíniumtető súlya 1/10-e a cseréptető súlyának. A csupán 2,3-2,6 kg/m²-es önsúllyal a tetőfedés különösen könnyű feladat – és szinte bármekkora tetőhajlásszög esetén. Előnye: a régi fedélszéket nem kell még kiegészítőleg megerősíteni felújítás előtt. Ezzel gyakran rengeteg időt, pénzt és idegeskedést lehet megtakarítani. A tippünk felújítók számára: Vegye könnyedén.

A SZÉPSÉG A SZEMLÉLŐ SZEMÉBEN REJLIK. ÉS ILYEN MÓDON A TETŐBEN.

A tetőnek központi szerepe van az építészetben. Nyeregtető, kontyolt tető, félnyeregtető, kupolatető vagy dongatető – Mindegy, a PREFA alumíniumtetői szinte teljes szabadságot nyújtanak a kialakításkor. A szín kiválasztásánál is minden lehetőség a rendelkezésére áll. Alig lehet elképzelni, mi minden valósítható meg. Ez nem utolsósorban a határtalan színpalettán múlik, ami több mint 15 árnyalatot tartalmaz. Különleges színkívánságai vannak? Kérdezzen minket – az egyedi színeket sok esetben elő tudjuk állítani. Így minden épület egyedivé válik. Semmi sem szab határt fantáziájának és kreativitásának.

CSENDESEN HULL A HÓ. HALKABBAN KOPOG AZ ESŐ.

Az alumínium tetők halkabbak, mint a hírük. A zajokat mi emberek különbözőképpen vesszük észre, de a PREFA kis formátumú elemei rendelkeznek egy hangszigetelő sávval, ami csökkenti a zajkibocsátást. A zajkülönbség egy hasonló, kemény fedésű tetőhöz viszonyítva az emberi fül számára alig észrevehető.

 

A részletes információkat a GYIK felületen , és a megfelelő termékre kattintva találja. 

*Színgarancia alatt a lakkfelületnek a garancia tanúsítványban foglalt feltételek szerinti lepattogzódása és felhólyagosodása elleni garancia értendő. Az anyag- és színgaranciával kapcsolatos további információkat a  40 év garancia felületen találja. 

Sok próbának kitett klasszikusunk: Már több mint 70 éve nyújt a Classic elem egyedülálló PREFA minőséget.

A termékhez

Tiszta formatervezés hosszú kivitelben: Az új R.16 Classic elem szabad teret teremt az összetéveszthetetlen építési forma megvalósításához.

A termékhez

Szép és időjárásálló: A tetőfedő zsindely egyaránt jól illik a modern és a klasszikus tetőszerkezetekhez.

A termékhez

Gazdaságosabb, nagyobb és műszakilag optimalizált – a tetőfedő zsindely új generációja.

A termékhez

Minimális súly, maximális hatékonyság a kezelés tekintetében: A tetőfedő rombusz 44x44 lehetővé teszi a gyors és költségkímélő szerelést.

A termékhez

Időállóan vonzó: A tetőfedő rombusz hagyományos formában. A szép külsejű, vonzó tetőkialakításért.

A termékhez

A tökéletes kiegészítő: Kis formátumú elemeink nagyszerűen kiemelik a kisebb tornyokat, előtetőket és kéményeket.

A termékhez

Élénk és hosszú élettartamú: A fény beesési szögétől függően egyedülálló hatások jönnek létre a szabálytalan szélezésnek köszönhetően.

A termékhez

Sokoldalú és hajlékony: A Prefalz ® nagy kreatív mozgásteret biztosít a tervezőknek és könnyen megmunkálható.

A termékhez

Élvezze a Falzonal ® adta igényes kialakítási lehetőségeket, az egyszerű megmunkálás mellett.

A termékhez
Nyomtat
Kapcsolat