Információk az alumínium tetőfedési rendszerekhez: A tető, erős, mint a bika!

Fedezze fel az tetőfedési rendszereket: Tetőfedési rendszerek

Tetőfedési rendszerek (10)

Szegüljön ellen a rossz időjárásnak

Képzelje el, kint tombol a vihar, és Ön teljesen ellazulva ül a kanapén – mert tudja, hogy tetője nem fog elrepülni. Az egyedülálló, keresztkötésben történő lerakásnak köszönhetően PREFA alumínium tetője ellenáll a legnagyobb viharoknak is. Egy másik fontos pont: A PREFA tetőrendszereket kizárólag csak szakképzett profik szerelik össze. Ezáltal teljes biztonságban van.

Amikor a hagyományos tetők csődöt mondanak, a PREFA tető természetesen esőálló marad. A PREFA alumínium tetőjét nem verheti le egy vihar sem. Ezt az ígéretet 40 év anyag- és színgaranciával* erősítjük meg.

A túlterhelt tetők eltűnnek, mint a tavalyi hó.

Egy PREFA tető minden időjárási terhelésnek ellenáll. A törés még nagy hőterhelés esetén is ki van zárva. Az extrém hőmérséklet-ingadozások hidegen hagyják az alumíniumtetőt – ezért támaszkodnak a magas területeken lévő hegyi menedékházak is a PREFA termékekre.

Az örökké tart a legtovább. Egy alumíniumtető nem rozsdásodik.

A PREFA tetők legtöbb esetben olyan festékréteggel vannak bevonva, amely további védelmet nyújt az anyag számára. Még akkor is, ha a megmunkálás során apró sérülések keletkeznek, a natúr alumínium reakcióba lép a levegőben lévő oxigénnel, és ezáltal egy természetes oxidréteget képez. Ez megvédi az anyagot még szélsőséges időjárási körülmények esetén is. A többi, nem alumíniumból készült, és ezáltal idővel a korrózió jeleit mutatható fémlemezfedéssel ellentétben, az Ön házának PREFA teteje a természetes „második rétegnek“ köszönhetően garantáltan rozsdamentes marad. Így még az unokái is hosszú ideig gyönyörködhetnek majd benne.

10% súly – 100% minőség. Az alumíniumtető optimális választás felújításokhoz.

Egy alumíniumtető súlya 1/10-e a cseréptető súlyának. A csupán 2,3-2,6 kg/m²-es önsúllyal a tetőfedés különösen könnyű feladat – és szinte bármekkora tetőhajlásszög esetén. Előnye: a régi fedélszéket nem kell még kiegészítőleg megerősíteni felújítás előtt. Ezzel gyakran rengeteg időt, pénzt és idegeskedést lehet megtakarítani. A tippünk felújítók számára: Vegye könnyedén.

A szépség a szemlélő szemében rejlik. És ilyen módon a tetőben.

A tetőnek központi szerepe van az építészetben. Nyeregtető, kontyolt tető, félnyeregtető, kupolatető vagy dongatető – Mindegy, a PREFA alumíniumtetői szinte teljes szabadságot nyújtanak a kialakításkor. A szín kiválasztásánál is minden lehetőség a rendelkezésére áll. Alig lehet elképzelni, mi minden valósítható meg. Ez nem utolsósorban a széles színválasztéknak köszönhető, amely 15 árnyalatból áll. A klasszikus cseréphatástól a modern szürke tónusokon át a zöld árnyalatokig. Különleges színt szeretne? Kérdezzen – sok esetben elő tudunk állítani egyedi színeket. Így minden épület egyedivé válik. Semmi sem szab határt fantáziájának és kreativitásának.

Csendesen hull a hó. Halkabban kopog az eső.

Az alumínium tetők halkabbak, mint a hírük. A zajokat mi emberek különbözőképpen vesszük észre, de a PREFA kis formátumú elemei rendelkeznek egy hangszigetelő sávval, ami csökkenti a zajkibocsátást. A zajkülönbség egy hasonló, kemény fedésű tetőhöz viszonyítva az emberi fül számára alig észrevehető.

A részletes információkat a GYIK felületen találja

A részletes információkat a GYIK felületen , és a megfelelő termékre kattintva találja. 

*Színgarancia alatt a lakkfelületnek a garancia tanúsítványban foglalt feltételek szerinti lepattogzódása és felhólyagosodása elleni garancia értendő. Az anyag- és színgaranciával kapcsolatos további információkat a  40 év garancia felületen találja.