PREFA Családi vállalkozás: Mi vagyunk a bika

Számok és tények

A PREFA Aluminiumprodukte GmbH Európa-szerte már több mint 75 éve sikeres az alumíniumból készült tető- és homlokzatrendszerek fejlesztésében, gyártásában és értékesítésében. A PREFA csoport összesen több mint 700 alkalmazottat foglalkoztat. A több mint 5000 kiváló minőségű termék gyártása kizárólag Ausztriában és Németországban történik. A PREFA a Dr. Cornelius Grupp ipari vállalatcsoport tagja, ami világszerte több mint 8000 alkalmazottat foglalkoztat több mint 40 gyártó telephelyen.

Filozófiánk

1946 óta nagy szenvedélyünk az alumínium tető- és homlokzatrendszerek fejlesztése és gyártása. Termékeink kiváló minőségéről időközben már több mint 700 munkatárs gondoskodik a marktl/lilienfeldi és wasungeni telephelyen. Az impozáns méret ellenére családi vállalkozás maradtunk. Ez így is fog maradni a következő 100 évben is. Mi a titkunk? Támogatjuk munkatársaink kreativitását, hogy a jövőben is mindig egy ötlettel előrébb legyünk.

Partnereink

Szakértőink folyamatos kapcsolatban vannak feldolgozó üzemekkel és építészekkel egész Európában. Egy projekt megtervezésétől a megvalósításáig szakképzett munkatársak nyújtanak segítséget és adnak tanácsokat. Ez a lehető legnagyobb biztonságot garantálja elsősorban a tervezőknek és mesterembereknek, később az építtetőknek és felújítóknak. Nem alaptalanul tudunk tartós termékeinkre egyedülálló 40 év garanciát adni.