Homlokzatburkoló rombusz 29 × 29

A 29 × 29-es PREFA homlokzatburkoló rombusz szilárdságával, tartósságával és egyedi tervezési lehetőségeivel tűnik ki, és különféle építési projektekhez alkalmas.

+8
olvasson tovább

A stílus és a funkció tökéletes kombinációja: A homlokzatburkoló rombuszokat a fény és az árnyék harmonikus játéka jellemzi – és rendkívül robosztusakk. A 29 × 29-es PREFA homlokzatburkoló rombusz a homlokzathoz alkalmas bevált „pikkelyes megjelenés” középméretű változata.

29 × 29-es PREFA homlokzatburkoló rombusz, közeli felvétel, stukkó felülettel

A PREFA homlokzatburkoló rombusz 29 × 29 előnyei

Az előnyök ikonja

Alumínium alapanyag

időjárásálló és korróziómentes homlokzati rendszer 40 év anyaggaranciával

Az előnyök ikonja

Szerelt, átszellőztetett homlokzat

nincs páralecsapódás, nincs hőtorlódás

Az előnyök ikonja

Tűzvédelem

Tűzállósági osztály „A1” - nem éghető

Az előnyök ikonja

Számos standard szín

Az előnyök ikonja

Alumínium alapanyag

időjárásálló és korróziómentes homlokzati rendszer 40 év anyaggaranciával

Az előnyök ikonja

Szerelt, átszellőztetett homlokzat

nincs páralecsapódás, nincs hőtorlódás

Az előnyök ikonja

Tűzvédelem

Tűzállósági osztály „A1” - nem éghető

Az előnyök ikonja

Számos standard szín

A PREFA homlokzatburkoló rombusz 29 × 29 színtáblázata

A 29 × 29-es PREFA homlokzatburkoló rombusz stukkó felülettel (texturált dombornyomással) és V-horonnyal, vagy anélkül is (V-alakú mélyedés a felületen) rendelhető. Igény esetén sima változat is rendelhető.

Színek áttekintése (12)

szín

megnevezés

~ RAL

01 Braun

P.10 barna

7013

02 Anthrazit

P.10 antracit

7016

03 Schwarz

P.10 fekete

9005

04 Ziegelrot

P.10 téglavörös

8004

05 Oxydrot

P.10 oxidvörös

3009

06 Moosgrün

P.10 mohazöld

6005

07 Hellgrau

P.10 világosszürke

7005

10 Prefaweiß

P.10 prefafehér

9002

11 Nussbraun

P.10 mogyoróbarna

8019

12 Silbermetallic

ezüstmetál

9006

PREFA dunkelgrau ähnlich DB 703 oder RAL 7043

P.10 grafitszürke

7043

43 Steingrau

P.10 márványszürke

7031

Figyelmeztetések

  • A megadott RAL értékek csak közelítő értékek, melyek esetenként jelentősen eltérhetnek a PREFA valódi színeitől, és nem minden esetben felelnek meg a szubjektív színmeghatározásnak. 
  • Elsősorban a P.10 bevonatoknál a felület struktúrája miatt, szinte lehetetlen pontos értéket meghatározni. PREFA Siding színek a P.10 márványszürke, a P.10 homokszín, a P.10 patinazöld, világos tölgy, patinaszürke, dió, és silver tölgy erezett színek emellett olyan természetes színmintázatokat jelentenek, amelyek több színárnyalatból tevődnek össze.
  • Szalagok és lemezek natúr alumínium: A feldolgozás és a környezeti hatások miatt a felületi megjelenés változásai nem tartoznak a garancia hatálya alá. A tájékoztató lapon található leírást kérjük figyelembe venni!
  • Metálszínek esetén színbeli eltérések fordulhatnak elő.
  • A komplementer épületrészek pontos színmeghatározásához eredeti mintákra van szükség. 

Ez is érdekes lehet. : A PREFA 44 x 44-es homlokzatburkoló rombusz vagy PREFA 20 × 20-as homlokzatburkoló rombusz

A közvetve hafterekkel rögzíthető közepes méretű, 29 × 29-es homlokzatburkoló rombusz mellett két másik alumínium homlokzati rombusz is megtalálható termékkínálatunkban: a nagyobb 44 × 44-es PREFA homlokzatburkoló rombusz és a kisebb 20 × 20-as homlokzatburkoló rombusz. A 29 × 29-es homlokzatburkoló rombusszal ellentétben mindkettő közvetlenül rögzített.

Ezen a stockholmi óvodáról készült fotón az új homlokzat látható nagy ablakokkal és lapos tetővel. A külső homlokzatot 20x20-as barna homlokzati rombusz borítja.

Kérdése van a 29 × 29-es homlokzatburkoló rombuszokról?

Ha a PREFA alumínium homlokzata érdekli, forduljon közvetlenül a közelében működő PREFA partnercéghez. Ehhez használja a partnerkeresőnket a weboldalon.

A PREFA nem vakolt, hanem minőségi alumínium homlokzat, amelyet átszellőztetett függönyhomlokzatként szerelnek fel.

A rozsdától való félelem teljesen alaptalan, mert az alumínium nem képes a rozsdásodásra. Ha a PREFA alumínium homlokzat felülete sérül, akkor új védő oxidréteg képződik rajta, ezáltal a PREFA homlokzat tartóssága változatlan marad.

A PREFA homlokzatokat átszellőztetett függönyhomlokzatként szerelik fel. Ez azt jelenti, hogy az alumínium homlokzatburkolat és a hőszigetelés között átszellőző hézag van. Nyáron a forró levegő nem tud felhalmozódni a homlokzat mögött, mert az átszellőzés hatására felemelkedik, mondhatnánk: elszállítódik. Télen a konstrukció hővédelmet nyújt, mert a hőátbocsátási ellenállás nő az átszellőztetett térben. Az átszellőzés síkjában történő hőmérséklet-pufferelés minden évszakban kellemessé teszi a belső klímát.

A PREFA homlokzat a ház legkülső védőborítása, és egyidejűleg optikai kialakítási elemként teszi szebbé a házat. Nemcsak szép látvány, hanem védi is a házat a széltől és az időjárástól. Ezenkívül az ellenálló PREFA alumíniumburkolat konzerválja a mögötte lévő rétegeket (a teherhordó szerkezetet, a hőszigetelést és az alépítményt) az időjárási hatásokkal szemben. Mivel a PREFA homlokzat különösen vízálló, évtizedeken át gyönyörködhet benne.

Fontos, hogy a PREFA homlokzati termékek nem tévesztendők össze a szendvicspanelekkel vagy más, beépített hőszigeteléssel ellátott termékekkel, mert azok kizárólag az említett funkciókra (védelem és optikai kialakítás) specializálódtak. Ha szeretne egy minőségi PREFA alumíniumhomlokzatot, akkor a képzett szakiparos otthona PREFA homlokzatburkolattal történő, látható megszépítése mellett a megfelelő alépítményről, és – kívánság szerint – a megfelelő hőszigetelésről is gondoskodik.

Az összes PREFA alumínium homlokzati rendszert szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolatként (SZÁH) tervezték. Olyan több évszázada használt, jól bevált rendszerről van szó, amely különleges szerkezetének köszönhetően a beltéri klímára pozitív hatással van. A levegő a falazat és a PREFA homlokzat között kering, így a fémhomlokzat mögötti nedvesség szabadon tud távozni. 

Műszaki információk

Alapanyag:

bevonatos alumínium, 0,7 mm vastag, coil coating bevonattal

Méretek:

290 × 290 mm, a fedett felületen (12 db/m²)

Súly:

kb. 2,6 kg/m²

Alátétszerkezet*:

teljes deszkázatra (min. 24 mm)*

* Az egyes országok szabványait és szakmai előírásait figyelembe kell venni.

Alaprögzítés:

közvetett, 1 PREFA hafter és bordásszeg 29 × 29 homlokzatburkoló rombuszonként (azaz 12 PREFA hafter és bordásszeg négyzetméterenként)

Tartozékok

A terméket a hozzáillő PREFA kiegészítők teszik teljessé, mint például a indító- és záróelemek, valamint a homlokzati párkányelem. Az összes bádogos szerkezetet, szegélyt általában a bádogos hajtja le a kiegészítő lemezből, amely a homlokzatburkoló rombuszhoz illő színben kapható.

A PREFA tartozékok teljes és részletes listája az árlistánkban (csak kivitelező cégek számára).

indító elem 29 × 29-as homlokzatburkoló rombuszhoz

-

Záró elem 29 × 29-es homlokzatburkoló rombuszhoz

-

Párkányelem homlokzat

homlokzati zsindelyhez, homlokzatburkoló rombuszokhoz és FX.12-es elemhez; 1800 × 158 × 1,00 mm, előlyukasztott

Hafter 29 × 29 homlokzatburkoló rombuszhoz

-

Kötőelem (fémcsavar)

Speciális csavar alumínium alátétszerkezethez, edzett fúróheggyel (a piros hegy csak illusztráció)

Kötőelem (acélcsavar)

Speciális csavar acél alátétszerkezethez, edzett fúróheggyel (a piros hegy csak illusztráció)