Cserép hatású könnyűfém tető

A PREFA tetőfedő termékei egyesítik a klasszikus cseréptető kinézetét az alumíniumtető előnyeivel. A P.10 színminőségű téglavörös PREFA termékekre a megszokott anyaggarancia mellett 40 év színgarancia is érvényes.

A háznak szinte nincs olyan része, amely a tetőnél nagyobb mértékben ki lenne téve az időjárásnak és a külső hatásoknak. A tetőfedéseknek különböző változatai léteznek: agyag, fém, szálerősítésű cement vagy bitumen. A legtöbbnek évtizedeken át megbízhatóan kell védenie a szél és az időjárás ellen. Ha felújításkor a klasszikus cseréptetőt választja, akkor felmerül a kérdés: meg kell-e erősíteni a már koros fedélszéket, hogy elbírja a nehéz tetőcserepeket?

Előnyök az Ön számára: A PREFA tetők különösen könnyűek!

A PREFA tetőlemezek jóval könnyebbek, mint a hagyományos tetőcserepek. A mindössze 2,3 kg/m² tömegű PREFA tetőfedés megbízhatóan védi az otthonát. Jöhet a nappali és az éjszakai hőmérséklet között akár 30 °C-os különbség, 150 km/h sebességgel a házak között süvítő szél – a PREFA tetőlemezek a helyükön maradnak, és megbízhatóan ellátják a feladatukat. Itt talál további részleteket a viharálló tetőrendszerről.

Egy erős férfi nehéz cserepeket tart, mellette egy fiatal lány áll könnyű alumínium tetőlemezekkel.

40 év színgarancia P.10 minőséggel

Olyan helyen lakik, ahol sok a cseréptető, emiatt minőségi cseréphatású lemeztetőt keres? Akkor a P.10 minőségű téglavörös PREFA tetőrendszer ideális az új tetőhöz vagy a tetőfelújításhoz.

A „P.10” minőség a legkomolyabb minőségi követelményeket kielégítő festékminőséget jelent. A bevonat ideálisan növeli a könnyű PREFA tetőlemezek és az alapanyagul szolgáló alumínium értékét, mert így nemcsak 40 év anyaggaranciát, hanem 40 év színgaranciát is tudunk nyújtani.

A PREFA termékekkel erős és megbízható tetőrendszert választ. Ehhez a tető-vízelvezetés is hozzátartozik. A PREFA alumínium ereszcsatornák nem rozsdásodnak, és nem kell újrafesteni őket – következésképpen szinte nem igényelnek karbantartást*. Így többé nem kell foglalkoznia olyan értékcsökkentő tényezőkkel, mint az időjárás, a rozsdásodás, illetve az eső, hó és egyéb környezeti hatások okozta színváltozások. Vagyis évtizedeken át örömét lelheti a tetőben és a tető-vízelvezetésben, és nem kell fáradságos javítgatásokat végeznie a magasban.

Szeretné megtudni, hogy nézne ki a tető cseréphatású tetőfedéssel? Akkor vegye igénybe ingyenes fotószolgáltatásunkat. Csak töltsön fel egy fényképet, és néhány munkanapon belül visszaküldjük a kívánt PREFA homlokzattal megszerkesztett képet a házáról. 

*Rendszeres ellenőrzések szükségesek, a szennyeződések eltávolítása is szükséges lehet, hogy az ereszcsatorna ne duguljon el, és elkerülhetők legyenek a következményi károk.

Részletfotó a téglavörös PREFA zsindelyről a hozzá illő, ugyancsak téglavörös esőcsatornával.