Cserép hatású könnyűfém tető: Megjelenése tégla, fém előnyei

A PREFA tetőfedő termékei egyesítik a klasszikus cseréptető kinézetét az alumíniumtető előnyeivel. A P.10 színminőségű téglavörös PREFA termékekre a megszokott anyaggarancia mellett 40 év színgarancia is érvényes.

A háznak szinte nincs olyan része, amely a tetőnél nagyobb mértékben ki lenne téve az időjárásnak és a külső hatásoknak. A tetőfedéseknek különböző változatai léteznek: agyag, fém, szálerősítésű cement vagy bitumen. A legtöbbnek évtizedeken át megbízhatóan kell védenie a szél és az időjárás ellen. Ha felújításkor a klasszikus cseréptetőt választja, akkor felmerül a kérdés: meg kell-e erősíteni a már koros fedélszéket, hogy elbírja a nehéz tetőcserepeket?

Előnyök az Ön számára: A PREFA tetők különösen könnyűek!

A PREFA tetőlemezek jóval könnyebbek, mint a hagyományos tetőcserepek. A mindössze 2,3 kg/m² tömegű PREFA tetőfedés megbízhatóan védi az otthonát. Jöhet a nappali és az éjszakai hőmérséklet között akár 30 °C-os különbség, 150 km/h sebességgel a házak között süvítő szél – a PREFA tetőlemezek a helyükön maradnak, és megbízhatóan ellátják a feladatukat. Itt talál további részleteket a viharálló tetőrendszerről.

Egy erős férfi nehéz cserepeket tart, mellette egy fiatal lány áll könnyű alumínium tetőlemezekkel.

PREFA Dachplatten wiegen nur einen Bruchteil im Vergleich zu herkömmlichen Dachziegeln

40 év színgarancia P.10 minőséggel

Olyan helyen lakik, ahol sok a cseréptető, emiatt minőségi cseréphatású lemeztetőt keres? Akkor a P.10 minőségű téglavörös PREFA tetőrendszer ideális az új tetőhöz vagy a tetőfelújításhoz.

A „P.10” minőség a legkomolyabb minőségi követelményeket kielégítő festékminőséget jelent. A bevonat ideálisan növeli a könnyű PREFA tetőlemezek és az alapanyagul szolgáló alumínium értékét, mert így nemcsak 40 év anyaggaranciát, hanem 40 év színgaranciát is tudunk nyújtani.

A PREFA termékekkel erős és megbízható tetőrendszert választ. Ehhez a tető-vízelvezetés is hozzátartozik. A PREFA alumínium ereszcsatornák nem rozsdásodnak, és nem kell újrafesteni őket – következésképpen szinte nem igényelnek karbantartást*. Így többé nem kell foglalkoznia olyan értékcsökkentő tényezőkkel, mint az időjárás, a rozsdásodás, illetve az eső, hó és egyéb környezeti hatások okozta színváltozások. Vagyis évtizedeken át örömét lelheti a tetőben és a tető-vízelvezetésben, és nem kell fáradságos javítgatásokat végeznie a magasban.

Szeretné megtudni, hogy nézne ki a tető cseréphatású tetőfedéssel? Akkor vegye igénybe ingyenes fotószolgáltatásunkat. Csak töltsön fel egy fényképet, és néhány munkanapon belül visszaküldjük a kívánt PREFA homlokzattal megszerkesztett képet a házáról. 

*Rendszeres ellenőrzések szükségesek, a szennyeződések eltávolítása is szükséges lehet, hogy az ereszcsatorna ne duguljon el, és elkerülhetők legyenek a következményi károk.

Részletfotó a téglavörös PREFA zsindelyről a hozzá illő, ugyancsak téglavörös esőcsatornával.

Kombinieren Sie ein PREFA Dach in P.10 Ziegelrot mit den farblich passenden Dachrinnen