PREFA ALUMÍNIUM HOMLOKZATBURKOLATOK

A PREFA alumínium homlokzatburkolatai stabilitásukkal és hosszú élettartamukkal nagyon meggyőzőek. Az alumínium könnyű megmunkálhatósága végtelen kreativitást tesz lehetővé. Így az Ön háza egyedi lesz!

Az alumínium egy olyan alapanyag, mely különböző színekben és formában érhető el, és a homlokzatot életre kelti. Sokoldalúsága mellett azonban vihar-, törés- és rozsdaálló is. 

Mindegy, hogy a faburkoló rombusz formájában egy modern klasszikust, vagy a futurisztikus megjelenésű FX.12 panelt választja - a PREFA erős partnerként áll Ön mellett.

PROSPEKTUS RENDELÉSE

PREFA ELŐNYÖK

Új házat épít, vagy a régit újítja fel? Válassza az alumíniumot. Az előnyök kézenfekvőek:

Komplett rendszer

KOMPLETT RENDSZER

"Gondtalan-vevő-csomag" az Ön házának optimális védelméért az időjárás viszontagságaival szemben. A PREFA rendszerében az elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz.

A PREFA a több, mint 4.000 termékével az épületburokhoz minden szükséges elemet gyárt, azonos anyagból. A komplett rendszer a tető, homlokzat, ereszcsatorna és a napelemes rendszer összhangját teszi lehetővé.

Aluminium bildet eine eigene Oxidschicht, die das Material vor weiterer Korrosion schützt

EXTRÉM HOSSZÚ ÉLETTARTAM

A PREFA az ideális homlokzatburkolat, ami minden időnek ellenáll.

Az alumínium a kimagasló viharállósága, törés- és rozsdaállósága miatt egy extrém hosszú élettartamú alapanyag, ami szinte karbantartásmentes is. Mialatt mások már rég belefáradnak a homlokzatburkolat újrafestésébe, addig a PREFA vevők még hosszú évek múlva is élvezhetik az alumíniumhomlokzat szépségét.

40 év garancia

40 ÉV GARANCIA

Egy olyan ígéret, amit írásba adunk Önnek, és aminek még az unokája is örülni fog.

A PREFA alumínium homlokzatburkolata ellenálló, és még a korrózió ellen is képes védekezni. Az alumínium felületén oxigénnel érintkezve oxidréteg képződik. Ez a réteg kiváló korrózióvédelmet biztosít.
A PREFA 40 év garanciát vállal az alapanyagra és a bevonatra. Ezáltal Ön biztosítva van a fagyási károk, rozsda, törés, lepattogzás és hólyagosodás okozta árok ellen.

40 év garancia, alumínium a tökéletes alapanyag - az előnyök kézzelfoghatóak, és lehetséges, hogy nemsokára az Ön PREFA homlokzatburkolata is. Engedje, hogy a PREFA elkápráztassa. 

MIT TEHETÜNK AZ ÖN HÁZÁÉRT...
Tájékoztató anyag

INGYENES PROSPEKTUSOK RENDELÉSE

Itt megrendelheti: Ingyenes prospektusokat küldünk Önnek egyenesen az otthonába vagy e-mail fiókjába, melyek megbízható információkat tartalmaznak.

RENDELJE MEG INGYEN
PREFA FOTÓSZERVIZ

AZ ÖN HÁZÁNAK PREFA ELŐNÉZETE

Egy fotómontázs segítségével megmutatjuk, milyen szépen néz ki a háza egy PREFA tetővel vagy egy PREFA homlokzattal.

A FOTÓSZERVIZHEZ
PREFA-Partner keresése

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI PREFA-PARTNERT

Megmutatjuk, mely kivitelező és viszonteladó partnerek számítanak igazi PREFA profiknak környezetében, akik erős, alumíniumból készült termékekkel dolgoznak. 

PREFA-PARTNER KERESÉSE
Kapcsolat