Információk a PREFA napelem rögzítő rendszerhez: Váltson a napos oldalra

Fedezze fel az napelem rögzítő rendszert: Napelem rögzítő rendszer

Napelem rögzítő megoldások az erős tetőért.

A napelem egy ismert és elismert lehetőség az elektromos áram környezetbarát előállítására. Más fenntartható áramfejlesztő létesítményekkel, mint a szélerőművek vagy vízerőművek, ellentétben, elektromos áramot bárki előállíthat a saját tetőjén. Már kis berendezésekkel is elegendő hozadékot lehet elérni. Így egy lépéssel közelebb kerül a hálózati áramtól való függetlenedés felé.

A napenergiát választja, és szeretné, hogy PREFA tetője magáért dolgozzon? A PREFA napelem rögzítő rendszerrel problémamentesen rögzíthet fotovoltaik berendezéseket bármely tetőrendszerünkre.

Jó érvek a PREFA napelem rögzítő rendszer mellett:

  • Tartós energiatermelés, tartós minőség
  • Rögzítő rendszer egy helyről: A PREFA tetőprofi általi tanácsadás, tervezés és szerelés a modulok villanyszerelő általi összeszerelésének szakszerű alapja. Mert a tetőkkel kapcsolatban szerzett tapasztalatunk biztosítja a jövő energiáját.
  • Egy rögzítő rendszer minden PREFA tetőhöz: Minden Solar termék, mint a profilsínek, síntoldók, középső modulrögzítők, záró modulrögzítők, keresztföldelő kapocs, Solar kábelátvezető elem, kábelrögzítő, stb. minden PREFA tetőrendszerrel kompatibilis.
  • Egyszerű és gyors szerelés: Csak standard szerszámokra van szükség.
  • Helyszíni tanácsadás: Ott vagyunk, ahol szükség van ránk. A PREFA rögzítő rendszer szakszerű megtervezése hosszú távon gondoskodik a stabilitásról és a biztonságról.
  • Innovatív gondolkodás: Folyamatosan fejlesztjük magunkat. Egy PREFA termék mindig igazodik a műszaki tudomány legújabb állásához.
  • Háromszoros megtakarítás: Alacsony szerelési költség, hosszú élettartam, hosszú távú értékmegőrzés.

További információkat és műszaki adatokat a termékfelületen talál a napelem alátétszerkezet fül alatt.