Keresés a honlapon (a keresés elindítása után átirányítjuk Önt a keresési eredmények oldalára)

Már a 19. század elején is alkalmazták az alumíniumot nagy tetőfelületek befedésére (pl. a római San Gioacchino templomnál). A világ legizgalmasabb épületeinek épületburkolatában ma is megtalálható az alumínium. Az alumíniumot a modern építészetben a jövő anyagaként tartják számon. Nem is csoda ilyen sok jó tulajdonsággal.

EGYEDÜLÁLLÓ SZÍN- ÉS FORMAVÁLASZTÉK - ALUMÍNIUMMAL SZINTE MINDEN KÍVÁNSÁG TELJESÍTHETŐ

A tető és a homlokzat központi szerepet tölt be az építészetben. A PREFA minőségi alumínium termékeivel az épületburok kialakítása során új szintet határozhat meg. Hiszen a PREFA használatával a színek és formák területén szabadkezet kap. Rengeteg felület, különböző méretek és akár 15 alapszín - vagy az Ön kedvenc színe, melyet szívesen legyártunk.
Hightech termékeink, mint pl. az FX.12 tetőfedő- és homlokzatburkoló panel élettel töltik meg az épületet. A fény beesési szögének függvényében varázslatos fény- árnyékjáték elevenedik meg az épületburkon. Valósítsa meg Ön is a vízióit a PREFA termékekkel. Fantáziájának semmi nem szab határt.

TOVÁBB A REFERENCIAKÉPEKRE

KIEMELKEDŐ KORCOLHATÓSÁG - AZ ALUMÍNIUM TÖKÉLETESEN ALAKÍTHATÓ

Egy speciális ötvözet által az alumínium hajlékonnyá válik és szakszerűen, tisztán alakítható. Akár 0° alatti külső hőmérséklet esetén is. Számos alpesi egyesület és magánszemély bízott már meg a hegyekben álló épületénél (gyakran 3000m felett) a bika erejében. Nem csoda, hisz a PREFA épületburok a legextrémebb kihívásokkal is sikeresen néz szembe.
Ezeknél az épületeknél a mintegy 50 °C napi hőingadozás sem megy ritkaságszámba. De a beépítés ilyen körülmények között sem okoz gondot. Referenciaépületeink biztosan meggyőzik.

TOVÁBB A TERMÉKVÁLASZTÉKRA

GENERÁCIÓKON ÁTÍVELŐ VÍZIÓK - AZ ALUMÍNIUM ÉLETTARTAMA KIEMELKEDŐ

Aki letisztult építészeti ötleteket valósít meg, annak meg kell bíznia az alkalmazott építőanyagban. Az alumínium egy tökéletes high-tech alapanyag. Robusztus, viharálló, rozsdaálló - az örökkévalóságnak készült. Tökéletesen megbízható. Generációkon átívelő épületekhez és víziókhoz.

Mi a titka az alumínium élettartamának? Az anyag öngyógyító. Ha a levegő oxigénjével éintkezik, felületén természetes oxidréteg alakul ki, ami megvédi a korróziótól. Ezen kívül kétrétegű beégetett lakkozás is erősíti az anyagot. Az idő csak a múlandót kezdi ki. Az alumínium nem az.

TUDJON MEG TÖBBET A 40-ÉVES GARANCIÁRÓL!

VEGYE KÖNNYEDÉN - TAKARÉKOS FELÚJÍTÁS ALUMÍNIUMMAL

10% súly, 100 % minőség – a PREFA alumíniumtetők a hagyományos cseréptetők önsúlyának töredékét teszik ki. Ez statikai előnyökkel jár és karcsúbbá teszi a fedélszéket. A régi vagy gyengébb fedélszékek megerősítése felújítás esetén nem szükséges. Ezzel időt és pénzt takarít meg. A PREFA tetők már 3° feletti hajlásszög esetén beépíthetők. Tehát, vegye könnyedén. A PREFA minden épületet jól lefed.

TOVÁBB A FELÚJÍTÁSI GALÉRIÁRA
Aluminium lässt sich zu 100 % recyceln und spart Energie bei den Transportkosten

TÖKÉLETESEN KÖRNYEZETBARÁT - AZ ALUMÍNIUM SZÜLETETT TEHETSÉG

Alumínium termékeinkkel pozitív ökológiai mérleget érünk el. Ezt kézzelfogható indokokkal tudjuk alátámasztani:

! Az alumínium minőségi romlás nélkül, 100%-ban újrahasznosítható
! Termékeink nagyrészt újrahasznosított alapanyagból készülnek
! Az újrahasznosítás energia igénye mindössze 5%-a az előállítási energiaigénynek
! Az alaumínium alacsony súlyának köszönhetően a szállítás során energiát és CO2 kibocsátást spórolunk meg
! Láthatja, ökológiai szempontból is logikus döntés, hogy a PREFA tetőfedéseit
és homlokzatburkolatait válassza.

Kapcsolat