PREFARENZEN 2025: Pályázati felhívás

Mindannyiunkat rengeteget foglalkoztat a jelenlegi szituáció, melyet reméljük, mindannyian jól vészelünk át.

Mivel pozitívan tekintünk a jövőre, felkérjük, hogy különleges PREFA projektjeivel pályázzon a PREFARENZEN 2021 helyeire.  

PREFARENZEN – az alumínium és az építészet fóruma – az a felület, ahol az innovatív és építészetileg kiemelkedő, alumíniumból készült tető- és homlokzati megoldások találkoznak. Publikációk, prezentációk, előadások, szakmai utak, és még sok más formájában teret adunk az inspirációknak és a szakmai egyeztetéseknek.

Mindez a PREFA, az innovatív alumínium tetők és –homlokzatok gyártójának, projekt-tanácsadói csapatának, és több, mint 20 országra kiterjedő értékesítési hálózatának a segítségével jön létre.

Egyszerű benyújtás, kevés részlettel

Tudjuk, hogy az idő mindig szűkös, és értékes. Ezért most csak néhány adatot és képek kérünk Öntől, az első fordulóban. További információkra csak a végső döntés időszakában lesz szükségünk. A részvétel természetesen ingyenes. Adataikat bizalmasan, csak belső használatra kérjük el, a projektek kiválasztásához, és azokat harmadik félnek nem adjuk ki.

További kérdései vannak?

PREFARENZEN – az alumínium és az építészet fóruma – sokat nyújthat Önnek. A részleteket a www.prefa.de/architekten-planer/prefarenzen/ oldalon találja. Kollégáink is örömmel segítenek a megválaszolásban: sandor.forro@prefa.com; office.hu@prefa.com.

ÉS most elérkezett az idő, hogy benyújtsa pályázatát!