HOGYAN TÖRTÉNIK A PREFA TERMÉKEK CE-JELÖLÉSE?

A PREFA termékek a PREFA-nál a következő két európai szabványnak megfelelően kapják meg a „CE” európai megfelelőségi jelölést: EN 14783:2006 „Teljes felületen alátámasztott tetőfedési és homlokzatburkolati fémlemez elemek belső és külső felhasználásra - Termékjellemzők és követelmények”, a következő PREFA termékek esetén:

Ezen termékek megjelölése az egyes termékek csomagolási egységeiben történik mellékletként (beépítési tanácsok), és a Prefalz tekercsekre helyezett címkékként. A jelölés kezdete 2008. június.  EN 14782:2006 „Önhordó tetőfedési és homlokzatburkolati fémlemez elemek belső és külső felhasználásra - Termékjellemzők és követelmények”, a következő PREFA termékek esetén:

Ezen termékek jelölése a szállítólevél mellékletében és az egyes termékek csomagolási egységeiben (beépítési tanácsok) történik. A jelölés kezdete 2007. november. A jelölést a két gyártó telephelye, a PREFA Marktl (A) és a PREFA Wasungen (D) végzi. Megjegyzés: A CE-jelölés nem ad felvilágosítást a termékek minőségéről vagy egy meghatározott biztonsági állapotról.

Kapcsolat