Keresés a honlapon (a keresés elindítása után átirányítjuk Önt a keresési eredmények oldalára)

MILYEN A PREFA ALUMÍNIUMTETŐINEK A TETŐFELÉPÍTMÉNYE?

Mi azt javasoljuk, hogy a PREFA alumíniumtetőket szellőztetett tartószerkezettel kell kivitelezni. A tetőburkolatot és a hőszigetelő réteget szellőztetett közbenső réteggel kell elválasztani. Ennek az az előnye, hogy a keletkező nedvesség elvezethető. A tetőhéjazat általában átszellőztetett kivitelben készül (lásd az 1. ábrát). De a teljes padlástér is átszellőztethető (lásd a 2. ábrát).

A tetőtér lakótérként is használható (1. ábra):

A kettős héjalású tetőfelépítménynél az egyszeres héjalású tetőfelépítménytől eltérően be kell iktatni egy átszellőztetett réteget (ellenlécezés). Ezzel az intézkedéssel a szarufák közé is el lehet helyezni hőszigetelést. Ha a padlásteret lakótérként használják, akkor a kettős héjalású tetőfelépítményt előnyben kell részesíteni az egyszeres héjalású tetőfelépítménnyel szemben (2. ábra).

A tetőteret nem használják lakótérként (2. ábra):

Ennél a tetőfelépítménynél a padlásfödémet hőszigeteléssel kell ellátni (az utólagos padláskiépítés csak nagyobb ráfordítással lehetséges).

 

A tetőfelépítmény kivitelezésénél be kell tartani, illetve alkalmazni kell az épületfizikai szabályokat!

Tájékoztató anyag

INGYENES PROSPEKTUSOK RENDELÉSE

Tető, homlokzat, vízelvezetés - a PREFA termékeivel otthona nem csak jól néz ki, hanem a lehető legjobb védelemben is részesül!

INGYENESEN RENDELHETŐ
Mesterember keresése

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI PREFA KIVITELEZŐT

Megmutatjuk, mely Kivitelező üzemek számítanak igazi PREFA profiknak környezetében, akik erős, alumíniumból készült termékekkel dolgoznak. 

MESTEREMBER KERESÉSE
FELÚJÍTÁSI GALÉRIA

ÉPÜLETEK FELÚJÍTÁS ELŐTT ÉS UTÁN

A PREFA termékeinek csekély súlyának köszönhetően gyerekjáték a tető és homlokzat felújítása – és a kozmetikai beavatkozás után még jól is néz ki.

A FELÚJÍTÁSI GALÉRIÁHOZ
Kapcsolat