Keresés a honlapon (a keresés elindítása után átirányítjuk Önt a keresési eredmények oldalára)

Könnyű, robusztus, hosszú élettartamú, környezetbarát, tökéletesen megmunkálható, sokoldalú kialakítás lehetőségek – Az alumínium minden olyan tulajdonságot egyesít magában, ami egy szerkezeti anyagtól elvárható.

EGYEDÜLÁLLÓ LEHETŐSÉGEK - AZ ALUMÍNIUM MEGJELENÉSÉBEN IS MEGNYERŐ

Az alumínium könnyedén alakítható, így a különleges felületek kialakításának semmi nem szab határt. Az egyedülálló minták, színek és effektek a legkülönfélébb kialakítással érhetők el.

Termékektől függően akár 16 alapszín közül választhat, de igény szerint egyedi színeket is gyártunk. A PREFA tetők és homlokzatok színtartóssága kiemelkedő. A minőségi bevonat alakítható, ezáltal kiváló védelmet nyújt az időjárási viszontagságok és a hőmérsékletingadozások ellen.

Hightech termékeink, mint pl. az FX.12 tetőfedő- és homlokzatburkoló panel élettel töltik meg az épületet. A fény beesési szögének függvényében varázslatos fény- árnyékjáték elevenedik meg az épületburkon.

A PREFA alumínium tetőfedései és homlokzatburkolatai rugalmas megoldásokkal szolgálják a modern építészetet. Így Ön megvalósíthatja megrendelői álmát, és meggyőző érvekkel támaszthatja alá javaslatát.

FEDEZZE FEL TERMÉKVÁLASZTÉKUNKAT!

KIEMELKEDŐ KORCOLHATÓSÁG - AZ ALUMÍNIUM KÖNNYEN ALAKÍTHATÓ

Az alumínium számunkra az építőipar legsokoldalúbb alapanyaga. Nem utolsósorban azért, mert az anyag korcolhatósági tulajdonságai kiemelkedőek. A különleges ötvözetnek köszönhetően az alumínium simulékonnyá és rugalmasan alakíthatóvá válik. Még jóval a fagypont alatti hőmérsékletek esetén is. Így a hegycsúcsokon is gyerekjátékká válik a kivitelezés - számtalan (nem ritkán 3000m feletti) menedékház valósult már meg PREFA épületburokkal.

Összegzés: az alumínium rugalmassága és hajlékonysága bonyolult és egyedi szerkezetek esetén is szakszerű kivitelezést tesz lehetővé, akár extrém körülmények között is.

SZEREZZEN INSPIRÁCIÓKAT GALÉRIÁNKBÓL!

EXTRÉM HOSSZÚ ÉLETTARTAM - AZ ALUMÍNIUM SZINTE ÖRÖK ÉLETŰ

Viharálló, törésálló, robusztus, hosszú élettartamú - a PREFA alumínium tetőket és homlokzatburkolatokat nem veri el a vihar. Az alumínium ellenáll az öregedésnek, és természetesen a korrózió ellen is védekezik. Oxigénnel érintkezve természetes oxidréteget képez a felületén. Ez páncélként védi az anyagot. Ha egy alumínium tető, vagy -homlokzat megsérül, saját magát regenerálja. Ezen kívül anyagainkat kétrétegű beégetett lakkozás is védi.

Az alumínium saját erős tulajdonságai mellett a rejtett rögzítés, és a kötésben történő beépítés is további stabilitást adnak. Így az épületburok vízzáró, és a vihar kint marad. Ezt az ígéretet írásba is foglaljuk. 40 éves alapanyag- és színgaranciával.

TUDJON MEG TÖBBET A 40-ÉVES GARANCIÁRÓL!

ALACSONY ÖNSÚLY - KÖNNYED ÉS TAKARÉKOS FELÚJÍTÁS ALUMÍNIUMMAL

Egy PREFA alumínium tető a önsúlya mindössze töredéke a hagyományos cserépfedéseknek. A 2,3 - 2,6 kg=m2 önsúly mellett senki nem fog megizzadni. Az alapanyag akár kézzel is feltermelhető a tetőre. Ezzel azonban nem csak a kivitelezőket kíméljük. A PREFA tető mellett a faszerkezet is fellélegezhet.

Építtetők számára az alacsony önsúlyból eredő előnyök elsősorban felújításkor érződnek - a régi faszerkezet megerősítése a legtöbbször elkerülhető. Ezzel időt és pénzt takaríthatnak meg. F

A kivitelezési idő is érezhetően lerövidül. Az alapanyagot előkészítve szállítjuk, a beépítés - megfelelő technikai tudás mellett - gyorsan és egyszerűen kivitelezhető (már 3° feletti hajlásszög esetén).

További előny: nincs porterhelés, mint a cserepek vágásakor. Tehát: vegye könnyedén.

TOVÁBB A FELÚJÍTÁSI GALÉRIÁRA
Aluminium lässt sich zu 100 % recyceln und spart Energie bei den Transportkosten

ABSZOLÚT KÖRNYEZETBARÁT - ALUMÍNIUMMAL A POZITÍV ÖKOMÉRLEGÉRT

Az alumínium ökológiai szempontból is tökéletes választás. Az alacsony önsúlynak köszönhetően már a szállítás során jelentős mennyiségű energiát és CO2 kibocsátást spórolunk meg. Rendszerint nincs szükség kamionra -
egy kisáruszállító is elegendő.

A második jelentős előny: Az alumínium 100%-ban újrahasznosítható. Ehhez az előallítási energia mindössze 5%-a szükséges. Épp ezért termékeink nagyrészt újrahasznosított alumíniumból készülnek.

Hosszú élettartamú, közel karbantartásmentes, veszteség nélkül újrahasznosítható és környezetbarát módon szállítható - az alumíniummal pozitív lesz az ökológiai mérleg.

Kapcsolat