"Év tetője 2020" díjazottak

Kihirdették az ÉMSZ "Év Tetője 2020" pályázat díjait, melynek során, az elmúlt évekhez hasonlóan az a megtiszteltetés ért minket, hogy a fémlemezzel burkolt tetők és -homlokzatok kategóriáján belül kiemelkedően magas számban kaptak PREFA fedéssel készült épületek elismerést!

Ezúton is szeretnénk gratulálni a díjazott kivitelező partnereinknek, és az épületek tervezőinek a kimagasló minőségű tervezéshez és kivitelezéshez!

Homlokzatburkolatok szekció

"Aranysalejzni Vándordíjban", a homlokzatburkolati kategória Nívódíjában részesült a Tető-Kovács Kft. (Ombódi Tamás) és a Bőszén és Társa Bt. a kecskeméti PADMA Campus "Tőzsdetojás"  kiselemes burkolatáért.

 

A burkolat PREFALZ szalagok felhasználásával, egyedileg tervezett és gyártott, változó méretű rombusz elemekből készült.  

Fémlemezfedések szekció - Kiselemes fedések

Kiselemes fedések kategóriában kategóriadíjban részesült a Hidasi Tibor és Pilisi Pléh-Boy Kft. a zirci Fűszernövény Feldolgozó üzem manzárdtetejének PREFA tetőfedő zsindely elemmel történőfedéséért;

Kiselemes fedések kategóriában különdíjban részesült Szabó Attila (Szabó Tetőfedő Kft.) az érsekvadkerti Kálvária Kápolna tetőfedéséért;

Kiselemes fedések kategóriában elismerő oklevélben részesült Gavallér Gábor a budapesti családi ház rombusz fedéséért;

Fémlemezfedések szekció - Korcolt fedések

Korcolt fedések kategóriában különdíjban részesült Bíró Dániel (Bíró Profil Kft.) a zalaegerszegi Apátfa Kő- és Kertcentrum tetőfedéséért;

Korcolt fedések kategóriában elismerő oklevélben részesült Juhász László és a Bádog-Vár Kft. a velencei ikerház tetőfedéséért;

Korcolt fedések kategóriában elismerő oklevélben részesült a Majer Bádogosipari Kft. a budapesti családi ház tetőfedéséért.

Még egyszer gratulálunk a díjazottaknak és ezúton is szeretnénk köszönetet mondani minden kivitelezőnek, aki munkájával indult a pályázaton, és gratulálunk a színvonalas munkáikhoz!