Információk a korona-vírus okozta járvány elleni intézkedésekről a PREFA cégcsoportnál

Tisztelt Kivitelezők, Vevők, Üzleti partnereink!

mi is komolyan vesszük a COVID-19 járvány miatti helyzetet, és több intézkedést is bevezettünk, melyek a munkavállalóink, és az Önök védelmét szolgálják. 

Gyártás & kiszállítás

Pillanatnyilag ausztriai és németországi gyáraink is működhetnek, és magyarországi telephelyünk is folytathatja tevékenységét, tudunk szállítani. Az esetleges változásokról itt fogjuk folyamatosan tájékoztatni Önöket.   

Kérjük Önöket, telephelyünkre saját maguk, és munkatársaink védelme érdekében kesztyűben, és lehetőleg szájmaszkban lépjenek be. Irodánkban egyszerre csak egy vevő tartózkodhat, raktárunkba pillanatnyilag nem PREFA dolgozók számára szigorúan tilos a belépés, a kiszolgálást csak szabad területen tudjuk megoldani! Kérjük az intézkedések betartásában szíves együttműködésüket!

Aktuális rendelések

Természetesen fogadjuk rendeléseiket, és a fentebb leírtak szerint ki is tudjuk szállítani azokat.

Szolgáltató részlegeink: PREFA-vevőszolgálat, szaktanácsadók, honlapon elérhető szolgáltatások, műszaki szolgáltatások

  • PREFA vevőszolgálatunk és szaktanácsadóink korlátozott lehetőségek között, otthoni munkavégzésben dolgoznak. A nyitvatartási időben telefonon és e-mail útján elérhetőek. 
  • Területi képviselő kollégáink, építészlátogatóink személyes találkozókon egyelőre nem vehetnek részt. Emiatt szíves megértésüket kérjük! 
  • A honlapunkon elérhető szolgáltatásaink (fotoszerviz, prospektus- és építészmappa rendelés, kapcsolatfelvétel, stb.) természetesen továbbra is működnek. Az aktuális helyzetben azonban nyomtatott anyagokat nem áll módunkban postázni, csak pdf, vagy más digitális formában tudjuk elküldeni Önöknek.  
  • Műszaki, alkalmazástechnikai kollégáink telefonon és e-mailben természetesen örömmel állnak a rendelkezésükre. 
  • A profilozási szolgáltatásunk pillanatnyilag nem elérhető, kérjük emiatt szíves megértésüket!

PREFA Academy

PREFA oktatóközpontunkban minden oktatási tevékenységet minimum 2020.04.15-ig felfüggesztünk, az új időpontokról az elkövetkező hetekben döntünk, és honlapunkon tájékoztatjuk Önöket. 

Kapcsolatfelvételi oldalunk

Ez az időszak mindannyiunk számára nehéz kihívás, és hatalmas egyéni felelősségvállalást követel. Vigyázzanak Magukra, munkatársaikra, családjukra és barátaikra, és maradjanak egészségesek! Már nagyon várjuk, mikor léphetünk újra személyesen is kapcsolatba Önökkel, addig is minden jót kívánunk! 

Magyarország kormányának tájékoztató oldala a koronavírusról, a megfelelő védekezésről: https://koronavirus.gov.hu/