Keresés a honlapon (a keresés elindítása után átirányítjuk Önt a keresési eredmények oldalára)

PLUSZ 2: ÚJ SZÍNEK A PREFA PALETTÁJÁN


A PREFA színválasztékát 2 új színnel bővítettük ki. A P.10 grafitszürke és a P.10 tisztafehér színek azonnal elérhetőek.

A PREFA színválasztékát két új színnel bővítettük. A P.10 grafitszürke és a P.10 tisztafehér színek mostantól a Siding/Siding.X, valamint a Prefalz termékcsoportokban érhetőek el, a megszokott PREFA P.10 színminőségben. A PREFA gyári kiegészítői, valamint a járatos homlokzatburkolatok kiegészítő lemezei szintén elérhetőek az új színekben.

A színtartó felület a legmagasabb minőségi követelményeket is teljesíti, matt, egységes megjelenése pedig hozzájárul a kedvelt, minőségi összképhez. A P.10 bevonattal rendelkező PREFA termékek ellenállnak a külső hatásoknak, és terheléseknek, garantáltan UV-állók, színtartók, és időjárásállók. Ezzel a PREFA számos tervezési- és kivitelezési lehetőséget biztosít partnerei számára.

Színminta rendeléséhez kérjük, forduljon kollégánkhoz!

Az Ön kapcsolattartója

FORDULJON SZAKÉRTŐINKHEZ

Kérdései vannak? A PREFA szakértői szóban és tettben is rendelkezésére állnak. Egyszerűen csak telefonáljon vagy küldjön egy e-mailt.

KAPCSOLATTARTÓ SZEMÉLY KERESÉSE
PREFA FOTÓSZERVIZ

AZ ÖN HÁZÁNAK PREFA ELŐNÉZETE

Egy fotómontázs segítségével megmutatjuk, milyen szépen néz ki a háza egy PREFA tetővel vagy egy PREFA homlokzattal.

A FOTÓSZERVIZHEZ
Inspiráció építészeknek

RENDELJE MEG INGYEN

Rendelje meg a PREFA építészeti könyvét, mely interjúkat tartalmaz az építészekkel és látványos építményeket. Vagy rendelje meg építész mappánkat, mely tartalmazza a termékeinkkel kapcsolatos összes részletet.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Kapcsolat