Színes alumíniumszalagok

A poliészter minőségű színes alumíniumszalagokat oromzat- és vápakiképezéseknél vagy kéményborításoknál alkalmazzák más tetőrendszerekkel (nem PREFA) kombinálva.

olvasson tovább

A PREFA alumínium szalagok és lemezek jól formálható alumíniumötvözetből készülnek. A könnyű és biztonságos megmunkálásért – ideális oromzat- és vápakiképezésekhez, kémény- és tetőtéri ablakok kereteihez, valamint padlásablak-borításokhoz, stb. De homlokzatoknál is (pl. ablakpárkányoknál és szegleteknél) alkalmazzák a PREFA alumínium szalagokat és lemezeket.

A széles körű színválasztéknak köszönhetően mindig megtalálhatja a kiváló kinézethez illő árnyalatot – elsősorban a PREFA festékbevonatú ereszcsatornáival kombinálva. A bevonat Coil-Coating eljárással készül, és tartós védelmet nyújt az időjárással szemben. Egyébként a bevált PREFA hosszú élettartamú tetőhöz is vannak kiegészítő szalagok és lemezek a szükséges lakkminőségben.

Fontos

Az eltérő lakkminőség és korcolási tulajdonságok miatt feltétlenül kerülni kell a szalagok és lemezek keverését más színes alumíniumszalagokkal. Vápákat, oromzat-, kémény-, tetőtéri szegélyeket, stb. csak NEM PREFA tetők esetén szabad előállítani színes alumíniumszalagokból.

Tartozékok

PREFA színes alumíniumszalag

Poliészter minőségű bevonat, borításokhoz, szegélyekhez és fedésekhez, PREFA tetők esetén nem alkalmazható kiegészítő szalagként

PREFA alumíniumszalag, natúr alumínium

PREFA színes alumíniumlemez

mindkét oldalon bevonva poliészter minőségben

Lochblech von PREFA

PREFA perforált lemez

Ø 5 mm-es kereklyukú perforációval

PREFA homlokzatburkolati kiegészítő szalag